2777
2789
عنوان

ثبت نام کردم کلاس زبان

61 بازدید | 15 پست

هفته ی دیگه شروع میشه

کتابشو خریدم نگاش که کردم خعیلی ترسیدم حس میکنم هیچوقت یاد نمیگیرم با اینکه علاقه دارم

شماها کلاس رفتید؟ خوب بوده؟ یاد گرفتید؟ 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد از چند سال دوباره این ماه ثبت نام کردمنه عاشقش میشی خودشون بلدن چجوری کم کم یاد بدن

خعیلی دوست دارم از بچگی‌ارزوم بود برم نرفتم تنبلی کردم خیلی هم صفر نیستم ولی خب چون قصد مهاجرت داریم رفتم کلاس شوهرمم باهام میخواد بیاد با هم ثبت نام کردیم دخترمم یک سال و نیمه که میره ساعت کلاسامونم با همدیگس 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

چرا یاد نگیری؟ تمرین کنی یاد میگیری

همین امروز ۳ صفحه از کتابو خوندم تو خونه

یاد میگیری اگه معلم خوب تدریس کنه و شما تمرین کنی و بخونی

من که حتما میخونم معلم هم خیلی راجبش تحقیق کردم گفتن‌خوبه آقا هست با لحجه هم یاد میده

آها کدوم شهری و کدوم کتاب؟شهریه چقدر دادی؟

اهوازم

کتاب تاچ

شهریه هم ۱و۳۵۰

تاچ استون؟ماهی ۱و ۳۵۰؟

بله عزیزم ۱و ۳۵۰ هر نفر