2777
2789

تو اینستا پیام دادم فردا میام خونتون اصلا سین نمیکنه ۵ساعت گذشته  چطوری باید رفتار کنم اینم بگم ایشون دختر برادرم هستن خونه برادرم میخواستم برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خونه داداشت میخوای بری ب داداشت زنگ بزن یا پیام بده خبر کن نهایتا ب زنداداشخدایی مگه صاحب خونه ا ...

چی بگم خیلی ناراحت شدم ی اخلاقی دارن میری خونشون بی احترامی نمیکنن ولی مثل این رفتار زیاد دیدم ازشون 

به نظرم باید تماس میگرفتین

گفتم با پیام بدم البته میدونم خونه ان باورت میشه تاالان هنوزم سین نکرده. دیگه جواب بده هم برام مهم نیست منم سین نمیکنم ولی نمیدونم به روشون بیارم یانه

گفتم با پیام بدم البته میدونم خونه ان باورت میشه تاالان هنوزم سین نکرده. دیگه جواب بده هم برام مهم ن ...

خب شما وقتی چند باره این قضیه پیش اومده دیگه نباید خودتون کوچیک کنین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
خب شما وقتی چند باره این قضیه پیش اومده دیگه نباید خودتون کوچیک کنین

ببین سالی یکی دوبار میرم خونشون خونشونم نزدیکمه جالبه زنداداشم همیشه میگه اونایی که خونم نمیان از حسادت هست مغز برادرم هم پر کرده بیشتر فامیل ها باهاشون قط ارتباط کردن چون اینا فکر میکنن همه به خونه زندگیشون حسادت میکنن پولدارن خیلی ولی اتفاقا این خودشونن که حسودهستن دوس دارن فقط از بالا به همه نگاه کنن اینم بگم موقع حرف زدن ی جوری حرف میزنن انگار گدای سرکوچه ان ولی بهترین خونه ماشین مغازه توپ وضع مالی