2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 7934 بازدید | 220 پست
اینو مادر همسرم معرفی کرده..

توروخدا اگه بچه داری به حرف مشاور وغیره توجه نکن بچه های طلاق سخت ترین شرایط رومیگذرونن دوستم دوتا بچه دسته گل داشت گفت حالا که دیگه بزرگ شدن جدا میشم از شوهرش راضی نبود جدا شد هم دخترش وهم پسرش به فنا رفتن دیشب فهمیدم پسرش معتاد شده بچه ای که توی فامیلش همه میگفتن بهترین میشه نخبه میشه ورزشکار میشه بیا ببین به چه روزی افتاده و دخترش هم بدتر از اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اون بچه طفل معصوم رو درست کردن بایدبفکز باشنباهم تفاهم ندارن اوکی از حقشون کوتاه بیان فضای خونه ...

ای خواهر

اگر این عقلو داشتن

ک بچه بدبخت وضعیت اینطوری نبود

یکیش خودم

یکیش اصلا نامزدم !!!

برا اون ک مادرش هنوز حس میکنه دختر ۱۸ ساله ست

قهری دعوایی چیزی بشه از خونه بزنه بیرون سریع

بیاد سمت پسراش

اونارو هم قاطی دعوا کنه😐😐😐😐

واقعا تو دلم گاهی میگم ای کاش جدا شه

لاقل تکلیف بچه هاش مشخص بشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

فداتون بشم من...مرسی از امیدواریتون.مثلا چندسال زمان میخواد.؟و اینکه شما مثل قبل شدید باهاش..؟من از ...

عزیز دلی ❤️

بستگی به شرایط زندگیت داره .برای من بعد از ۱۴ ،۱۵ سال طول کشید . الان هم باز در حال خوب شدنه و حتی اون ناراحتی های ریز هم یواش یواش داره پاک میشه .

آره منم نمیتونستم شوهرمو ببخشم .اما وقتی دیدم داره بهم محبت میکنه و هر چی بخوام فراهمه... خود بخود دلم براش سوخت که بهرحال اون برای من زحمت میکشه و اگه در گذشته بد روده شاید همدیگه را بهتر نمیشناختیم... الان اکثرا اون خاطرات را فراموش کردم .

فداتون بشم من...مرسی از امیدواریتون.مثلا چندسال زمان میخواد.؟و اینکه شما مثل قبل شدید باهاش..؟من از ...

مشکل همسرت چیه؟

برای من که دست بزن داشت .فوش میداد. پول نمی‌داد و اگه میداد خیلی کم. به اشپزیم ایراد می‌گرفت. همیشه مامانش را میورد که بیا و بهش اشپزی یاد بده ...

چطوری مردی که حرف حرف خودش بود رو تغییر دادید؟

بیشتر اگه کاری میخوایت کنه زود قبول میکردم و میگفتم خوبه . ولی بعد از چند دقیقه میگفتم شاید این کار درست نباشه و دلیل می آوردم. و باز دوباره میگفتم حرف توهم خوبه .

و بعد در آخر میگفتم رو حرف منم فک کن. 😅😅😅

بهرحال با حلواحلوا کردن درست شد.

به خدا از دیشب نخوابیدم ۷ صبح هم بیدار شدم😭😭😭 اصلا نمیدونم چیکار کنم هی با خودم حرف میزنم میگم ای ...

نه بابااا اصلا نری ازش بپرسیا ، اونطوری مخفی کار تر میشه. من هیچی نگفتم فقط تحمل کردم اینطوریم خودتو تا قبل از اینکه ثابت بشه مریض نکن. من خیلی عادی زندگیمو کردم فقط حواسم بهش بود تا یه جا گیرش بندازم

یه روز گوشیش رو میز مونده بود یادش رفته بود قفل کنه ، کار خدا بود واقعا. سریع پریدم برداشتم توشو چک کردم و متاسفانه چتاشو خوندم، دنیا رو سرم خراب شد ، چون طرف آشنا بود😔 اگر غریبه بود انقد اذیت نمیشدم

تازه زنه شوهر و بچه داشت 

حَسبی الله💫🍃

عزیزم،مشاور خیلی باید احتیاط کنه،چجوری تو یه جلسه،اونم فقط با شما این حرفو زد.

چند سال پیش رفتم مثلا یکی از سرشناسترین مرکز مشاوره های شهرمون،گفت از در اومدی،فهمیدم بچه ت بیش فعاله!

من دو تا مشاوره دیگهوتهران پیگیری کردم تا معلوم شد،اصلااا بچه من علائم بیش فعالی نداره

شما وقتی خودت و دوست نداری، انتظار نداشته باش کسی دوستت داشته باشه. برای خودت وقت بگذار، دوست و رفیق داشته باش، با کلاس های مختلف یا کارهایی که تو خونه میشه انجام داد خودتو سرگرم کن‌. همیشه در دسترسش نباش، بدونه تو هم دنیای خودت و داری. مرد ها مثل سایه هستن، به سمتشان بری ازت فرار می کنن، و برعکس. اگه سخا گیره تمیذاره خونه رفیقات بری کم کم شروع کن به اعتماد سازی مثلا از یه دوستت خیلی تعریف کن که دختر خوب و خونگی هست، با دوستت برو بیرون یه کافه ، یا رفت و آمد خانوادگی داشته باش باهاشون، اگه برای رفتن به خونه مادرت سخت نمیگیره بدو اونجا، حالا دوستاتو اونجا میتونی ببینی، کارهای هنری انجام بده مثل بافتنی، نقاشی، آشپزی و...‌ حتی کلاس های مجازیش هست تو خونه هم می تونی انجام بدی. همینکه ببینه برای خودت هدف و برنامه داری روت حساب باز می کنه‌‌. متاسفانه فکر میکنم شما با توجه طلبی باش از حد از ایشون ، باعث شدی توهم بزنه خداست ! و بدون اون نمیتونی هیچکاری بکنی، برای همین به راحتی میگه جدا شو. چون میدونه نمیشی و وابسته ش هستی. حداقل از پولش استفاده کن. 

اگر هم هیچ راهی جواب نداد، و تصمیم گرفتی بخاطر بچه ها تو زندگی بمونی، به نظر قطع ارتباط عاطفی خیلی بهتر از عذاب کشیدن هست‌. یه خانمی میشناسم همینطور همسر کنترلگر و زورگویی داشت، ایشان تصمیم گرفت بخاطر بچه ها بمونه، اما رابطه عاطفی قطع کرد و در یک اتاق جدا می خوابه، از وقتی رابطه عاطفی شو قطع کرد خیلی راضیه میگه کاری به کارش ندارم، اونم کاری به کارم نداره و آرامش هست حداقل تو خونه‌. یه کار دیگه هم این خانم انجام داد این بود که وقتی همسرش اونو زده بود ، زنگ زد به پلیس، مامور اومد دم در و آبروی طرف رفت‌‌ طرف یه آدم بزرگ و پولدار بود. این باعث شد از ترس آبروش دیگه اینکارو نکنه‌. 

به خدا از دیشب نخوابیدم ۷ صبح هم بیدار شدم😭😭😭 اصلا نمیدونم چیکار کنم هی با خودم حرف میزنم میگم ای ...

عزیزم من تازه متوجه شدم که بارداری

شرایطتت یه کم فرق میکنه ، برو باهاش حرف بزن ، محکم وایسا بگو من دارم خیلی اذیت میشم، این رفتارات و تا تصف شب پیام بازی کردنات داره اذیتم میکنه ، من باردارم روحیم حساس تره باید بیشتر حواست بهم باشه ، الانم گوشیتو نشونم بده خیالم راحت شه

اگر نشون نداد ، بگو باشه اشکالی نداره فقط حواستو جمع کن کوچیکترین چیزی اژت ببینم دیگه تو این خونه نمیمونم 

خلاصه یه جوری تهدیدش کن که اگر چیزی هم هست خودش سریع جمعش کنه و تموم شه

حَسبی الله💫🍃
ای خواهراگر این عقلو داشتنک بچه بدبخت وضعیت اینطوری نبودیکیش خودمیکیش اصلا نامزدم !!!برا اون ک مادرش ...

وقتی کسی نمیتونه خودشو بچه هارو مدیریت کنه همین میشه

طلاق نگیره بچه ها باز یه سرپناه دارن و فقط خونه شون جنگ و دعوای

طلاق هم بگیره علاوه بر اینکه بچه آواره میشه بازم چون نمیتونه از پس زندگیش بربیاد بچه ها به آرامش نمی‌رسن یه جور دیگه آسیب میبینن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

به عنوان یک مشاور بهت میگم خیلی مشاوره ها مشاور نیستند مشاور باید بهت کمک کنه چشمهاتو بازکنه اما خودت تصمیم بگیری چه کاربکنی 

چون بچه داری اگرهزینه هاتونو میده ودرگیری زیادی ندارین وکتک کاری و.....زندگی توادامه بده 

اما سعی من کم کم حال خودتم خوب کنی چون خودتم انسانی و و آرامش فقط مختص بچه هامون نیست 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶