2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 8307 بازدید | 226 پست
چرا برا خودت دوست و سرگرمی و کار اینا پیدا نمیکنیمنم خیلی محدود شدم سرگذشتم گریه داره ولی من برای خو ...

انقد محدودم کرد..

نذاشت درسمو ادامه بدم..

هیچ‌ کلاسی نمیذاره برم...میگه تنها نه..با مامانت برو..

منم مگه بچه ابتداییم با مامانم برم..کلا نشستم تو خونه..

نذاشت برم سرکار دستم تو جیب خودم باشه..

حتی با فامیلامم مشکل داره و یکی یکی حذفشون کرد..

عزیزززمممم من خودم ده تا مشاور بهم گفتن جداشو و زیادی بهش فرصت دادی ولی من دوسش داشتم موندم ولی در ک ...

دقیقا روان شناس منم داره مهارت باهام کار می کنه و خودم باید تصمیم بکیرم برای جدایی … منم طلاق نمی خوام… دارم تازه یاد می گیرم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینی که میگم تغیر کرد به همین آسونی نیست پیر شدم ولی ارزششو داشت چون حالا اگ جدا شده بودم با ک ...

آخه منم اینو دوست داشتم ولی کاراش منو از چشم انداخت..

خیلی اذیتم کرد ...

شما چطوری الان ازش گذشت کردید و بخشیدیدش..

من ازش دلم خیلی پره..

حتی  دوست ندارم باهاش بخوابم

عزیزممم.مادر منم بهم همین حرفی زد..ولی من وابسته ام به همسرم..دوست و رفیق ندارم.هر جا اون بره منم می ...

چندسالتونه ؟وقتی انقد وابسته ای چطوری پس میخوای جداشی وزندگی کنی ؟میگین وضعش خوبه پس به چشم عابربانک ببینش اگه یه بچه داشتی اوکی جدامیشدی الان سه تا بچه جداشی خودت میتونی هم بری سرکار هم به بچه هات برسی ؟شما خودت باید حتما تراپی بشین واز خودتون یه من قوی ومستقل بسازین ،الان میگین بخاطر بچه ها تو دعوا نباشن براشون بهتره مطمئنی فردا با ناپدری ونامادری چالش ندارن ؟من خواهرشوهرم سه تا بچه داشت جداشد باز مجبور شد برگرده ،به نظرم حتما یه مشاور یا روانشناس پیدا کن مداوم مراجعه کن تابتونی از این وابستگی رهاشی وتمرکزت خودت وبچه هات باشی مطمئن باش شما تغییر کنی ایشون ورابطه هم تاحدی تغییر میکنه 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

منم به دخترخالم گفته بود جداشو ، این اومد گفت برو بابا ، مشاوره ها هم بیخود شدن و چرت میگن ، هی موند و تحمل کرد رسید به جایی که واقعا الان توهین به خودشه موندن تو اون خونه . دست روش بلند کرده،  رفته پشت سرش به همه گفته زن من خرابه (تهمت زده بدون اینکه چیزی دیده باشه ازش) ، حتی خرج نمیکنه براش در حدی که وقتی مربض میشه ببرتش دکتر ، اینم سرشو کرده زیر برف مونده تو اون خونه 

حالا من نمیدونم شما شوهرت چجوریه که نظر قطعی بدم ولی خواستم بگم مشاورا چرت نمیگن همیشه

حَسبی الله💫🍃

عزیزم مشاور احتمالا با توجه به اولویت های خودش تو زندگی اینو گفته‌.مثلا من خودم جایی آرامش روحی نداشته باشم آزار ببینم ابدا نمیتونم بمونم.چون زندگی برام بی معنی میشه

ولی مثلا خانم میشناسم که هرروز کتک خوردنش شده هفته ای دوبار خداروشکر میکنه که زندگیش خوب شده و جنگیدنش نتیجه داده و حتی کتک خوردن و اصلا چیز بدی نمیدونه!!!!و مثلا همین خانم اینکه فلان فامیل بخاطر خیانت شوهرش جدا شده رو سرزنش میکنه که زن زندگی نبود!!

خوشبختی و رضایت از نظر هرکدوم از ما متفاوته.

چیزی که مثلا برای من جهنمه برای دیگری بهشته و بالعکس

برای همین میگم با تجربه های دیگران زندگی نکنید و تصمیم نگیرید چون مسیر هرکسی خاص خودش و روحیاتشه

چندسالتونه ؟وقتی انقد وابسته ای چطوری پس میخوای جداشی وزندگی کنی ؟میگین وضعش خوبه پس به چشم عابربانک ...

چطوری از دلم‌ بره بیرون کاراش..

کارم فقط شده گریه و جیغ ..

فقط با موزیک آرومم..

حال خوبی ندارم اصلا..

با این حالم چطوری مادری کنم..

احمق بفکر من نبود که چطوری میخوام بچه داری کنم با این حالی که برام درست کرده 😔

عزیزم ازمن به تونصیحت بروتاپیکامویکم بخون میفهمی

بامشاوره خوب صحبت کن اینم عوضش کن تویک جلسه هیچ مشاوری حق تصمیم نداره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

منم به دخترخالم گفته بود جداشو ، این اومد گفت برو بابا ، مشاوره ها هم بیخود شدن و چرت میگن ، هی موند ...

بله ..اینم حرفیه..

ولی من دیگه تهشو دیدم ازین نامرد...

بهمم گفت جدا شو..

ولی هنوز به مادرشوهرم نگفتم مشاوره چی گفت...

چطوری از دلم‌ بره بیرون کاراش..کارم فقط شده گریه و جیغ ..فقط با موزیک آرومم..حال خوبی ندارم اصلا..با ...

بچه هات چندساله ان ؟شوهرت مشاوره وروانپزشک میاد ؟ترس از دست دادنت رو داره یا براش فرقی نداره ؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

عزیزم مشاور احتمالا با توجه به اولویت های خودش تو زندگی اینو گفته‌.مثلا من خودم جایی آرامش روحی نداش ...

کاملا درسته...

ولی خب مشاور به من همچین حرفی زد..

اما تصمیم آخر با خودمه..