2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 8315 بازدید | 226 پست
یک جمله دیگه هم گفت و اونم این بود که تو فکر کن این مرد وجود نداره، برو و زندگی خودتو بساز.الان خیلی ...

عزیزممم.

مادر منم بهم همین حرفی زد..

ولی من وابسته ام به همسرم..

دوست و رفیق ندارم.

هر جا اون بره منم میرم..

خیلی تو  اجتماع نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک جمله دیگه هم گفت و اونم این بود که تو فکر کن این مرد وجود نداره، برو و زندگی خودتو بساز.الان خیلی ...

منظورم اینه که قرار نیست بمونی و قربانی بشی و ااسیب ببینی ، قراره بمونی  و روش جدیدی برای زندگی و خوشبختی پیدا کنی، روشی که وابسته به این آدم خاص نبااشه

فکرنمیکنم‌در مقابل آسیب هایی که من دیدم، چیزایی که من تحمل کردم شما یک درصدش رو دیده باشیقصد من زندگ ...

منم قصدم جدایی نبوده و نیست ولی مدام اون ناسازگاری میکنه...

من یه مشاور ران شناس تلفنی رفتم که دارم ادامه می دک.. خیلی خوبه. اصلا نمی که چکار کن.. فقط هدایت می کنه و  مشکلاتم رو بر طرف می کنه تا خودم تصمیم بگیرم.

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
چقد خوب..شمیتونید شمارشو بدید..

همینجا یه خانمی بهم داد. تاپیک قبلیم رو ببین . اونجا گفت. درخواستمم قبول کن پی وی بگم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

عزیزززمممم 

من خودم ده تا مشاور بهم گفتن جداشو و زیادی بهش فرصت دادی 

ولی من دوسش داشتم موندم ولی در کنارش کلی مهارت رفتاری یاد گرفتم 

الان همه میگن انگار کوبیدیش از نو ساختیش انقدر تغییر کرده

خداروهزار مرتبهههه شکررررر جدا نشدم

عزیزممم.مادر منم بهم همین حرفی زد..ولی من وابسته ام به همسرم..دوست و رفیق ندارم.هر جا اون بره منم می ...

چرا برا خودت دوست و سرگرمی و کار اینا پیدا نمیکنی

منم خیلی محدود شدم سرگذشتم گریه داره ولی من برای خودم یه دنیای دیگه دارم هدف و کلیرسرگرمی دارم که اصلا وقت نمیکنم به همه برسم

اصلا بهش نمیچسبم اون میاد همیشه سمتم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

البته اینی که میگم تغیر کرد به همین آسونی نیست 

پیر شدم ولی ارزششو داشت 

چون حالا اگ جدا شده بودم با کی ازدواج میکردم؟ مگ بقیه چی هستن حالا؟ الان با یکی زندگی میکنم ک دوستش دارم و برای زندگیم تلاش کردم

عزیزممم.مادر منم بهم همین حرفی زد..ولی من وابسته ام به همسرم..دوست و رفیق ندارم.هر جا اون بره منم می ...

میفهمم چی میگی.منم اوایلش برام خیلی سخت بود چون بلد نبودم.اولین باری که رفتم روغن ماشینم رو عوض کردم،اولین باری که لاستیک پنچر شد، اولین باری که توی جاده تنهایی رانندگی کردم، اولین باری که تنهایی رفتم بیمارستان سی تی ریه گرفتم، اولین باری که تنها رفتم هتل اتاق گرفتم و تا صبح از ترس اینکه کسی بیاد تو اتاق خوابم نبرد...اوه، الان همشون برام مثل آب خوردنه.من نمیدونم شوهرت مشکلاتش چیه ولی میدونم زندگی بعدد از طلاق هم راحت نیست.