2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 8316 بازدید | 226 پست
بعد مشاور نگفت سه تا بچه رو چیکار کن؟

اصلا براش اهمیتی نداشت بچه...

میگفت خودت ۶ اینطوری باشی بچتم حتی دکتر باشه فایده ای نداره...

ولی من نظرم‌متفاوته واقعا..😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چیکار کنمشون..اصلا بلد نیستم ازین چیزا...

تو که نمیتونی سه نفر ادمو رها کنی بری پشت سرتو نگاه نکنی .

اگه اونارو بتونی حضانتشونو بگیری جایی داشته باشی که بری

خب چهار تایی از یه زندگیه سمی بیرون بیاید درست تره 

نصف خونه ای که توش نشستم به نام منه..

نصف دیگشم هر دنگ به نام یکی از بچه هامه  ...میتونم مثلا خونه راهش ندم...؟؟

یا وقتی تهدیدم میکنه بیرونش کنم از خونه..‌که این خونه به نام منه..حق نداری پاتو بذاری..

نصف خونه ای که توش نشستم به نام منه..نصف دیگشم هر دنگ به نام یکی از بچه هامه ...میتونم مثلا خونه را ...

باید با یه وکیل مشورت کنی 

اره 

همین که خونه بنام تو و بچه هاته جلویی 

میتونی از پسش بر بیای 

یه شغلی داشته باشی خونه هم که دارید  .حضانت بچه هاتو بگیری اونم بنداریش بیرون  تموم 

ولی باهاش سر جنگ بر ندار ..اول مطمئن شو با چهار نفر که بلدن مشورت کن بعد اقدام کن . 

باید با یه وکیل مشورت کنی اره همین که خونه بنام تو و بچه هاته جلویی میتونی از پسش بر بیای یه شغلی دا ...

ببین ممنونم از راهنماییتون..

خداخیرت بده..

تاپیک قبلمو ببین...

از کارای شوهرمه..

ببین چیزی بلدی ازش سر درمیاری؟

دقیقا منم همین فکر رو میکنم ...

یک جمله دیگه هم گفت و اونم این بود که تو فکر کن این مرد وجود نداره، برو و زندگی خودتو بساز.الان خیلی راضی ام، اینقدر توی کارم پیشرفت کردم، اینقدر دوست زیاد دارم، اینقدر برنامه اموزشی و تفریحی و سفر و طبیعت گردی و مهمونی دارم که حالا من  وقتی برای شوهرم ندارم..

وای تروخدا این حرفو نزنید🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ما به گور اجدادمون خندیدیم از ننه بابامو ...

وقتی اون بچه طفل معصوم رو درست کردن بایدبفکز باشن

باهم تفاهم ندارن اوکی از حقشون کوتاه بیان فضای خونه آروم باشه واسه بچه ..یکی از والدین نمی‌فهمه اون یکی که می‌فهمه حداقل  کوتاه بیاد 

تو طلاقم آرامش نیس بچه آواره میشه مخصوصا سن کم...

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

تو چقد منی😔😔منم‌هرررجا رفتم مشاوره گفتن جداشو داری آسیب میبینیامروز اولین جلسه مشاوره قبل طلاقمون ...

واقعا..

؟. 🥺

خوشبحالتون ولی من  آسیب‌ها رو دیدم..

الان قصدتون جداییه..؟