2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 8535 بازدید | 230 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر بچه موندم..طفلکیا گناه دارن..

اخه با موندنت تو اون فضای سمی که بیشتر و بدتر ضربه میخورن و گناه دارن تو اون فضای متشنج بزرگ شن. بازم خودتون هرجور صلاح میدونین. اگ بتونین خودتون و شرایط زندگیتون رو تغییر بدین و از شوهرتون یه مرد بسازین ک چ بهتر.موندن و ساختن همیش خوبه ب شرطی ک طرف مقابل ارزششو داشته باشه وگرنه بعد چن سال پشیمونتر و فرسوده تر میشین بابت موندنتون

این تجربه شخصی منه

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

مادرشوهرت زن خوبیه؟ یعنی خیر و صلاحتو میخواد که معرفی کرده مشاور بهت؟

خوب شده..

خودش انقد باعث دعوا شده تو زندگیمون...

شوهرمو انقد انداخته به جونم...

تمام پاگشاهامونو نذاشت بریم..

ولی من گذشت کردم ازشون..

باهاشون بد نشدم..

الانم خیلی منو دوست دارن حتی بیشتر از پسرشون..

آها..خداروشکر عزیزم..موفقیتتون روز افزون بشه الهی..

ببین عزیزم، هیچ کس به جای شما نمیتونه تصمیم بگیره بمونه یا بره.مشاور ها فقط باید به شما اطلاعات بدن، اینکه چه انتظاری حق دارین از همسرتون داشته باشین، قوانین زندگی مشترک چیه،... بعد جدایی قراره چه اتفاقی بیفته..

در نهایت خودتون در تصمیم گیری تنهایین.یکی از حرفای دکتر ثاقبی اینه که زندگی مشترک الانتون رو با زندگی مجردی و تنهایی تون مقایسه کنین نه یک زندگی مشترک خوشحال فرضی.این تصمیمات مهم توی زندگی گاهی سالها باید بهش فکر بشه، عجله نکن.

نه نداره...این اواخر از حرص من می‌گفت میرم سیگار و هشیش میکشم..ولی به شدت عصبیه....ازش میترسم..خیلی ...

شاید همونارو پنهونی میکشه و میخاد بعدا ک متوجه شدین بندازه گردن شما و خودشو قربانی جلوه بده.

عصبی بودنش هم حتما ی مشکلی داره خب قانعش کنین بره پیش روانپزشک،شما ک مقصر این وضعیت نیستین ک حالا شما بخایین تحمل یا درمانش کنین

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

اخه با موندنت تو اون فضای سمی که بیشتر و بدتر ضربه میخورن و گناه دارن تو اون فضای متشنج بزرگ شن. باز ...

درست میگید عزیزم..

مشاوره هم همین حرف شما رو گفت..

گفت بمونی که بچه هاتم روانی بشن؟

برو ..نمون تو اون زندگی..

خوب ببین اگه سوالی باشه مردها عصبی میشن کجا بودی چیکارکردی چی بود

آره دقیقا راست گفتی پس چطور بپرسم ؟ چطوری بپامش ؟ همیشه یه حسی دارم وقتی یهویی بهم محبت میکنه بعل بوس یا حرف شک میکنم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین عزیزم، هیچ کس به جای شما نمیتونه تصمیم بگیره بمونه یا بره.مشاور ها فقط باید به شما اطلاعات بدن، ...

همین فکرها رو کردم و تا الان خودمو با همینا آروم کردم و نشوندم تو این زندگی...ولی الان نمیکشم...

مشاوره هم گفت تو خیلی خسته ای..خیلی ناراحتی

خوب شده..خودش انقد باعث دعوا شده تو زندگیمون...شوهرمو انقد انداخته به جونم...تمام پاگشاهامونو نذاشت ...

عجیبببببب 

بنظرم بهشون اعتماد نکن و حتی فاصله بگیر ازشون

به مشاوریم که معرفی کرده بت اعتماد نکن 

یه مشاور دیگه خودت پیدا کن 

شاید همونارو پنهونی میکشه و میخاد بعدا ک متوجه شدین بندازه گردن شما و خودشو قربانی جلوه بده.عصبی بود ...

بله عزیزم..

وافعا همینطوره..

چی بگم..

من آدمی نبودم که ازپس همسرم بربیام..

بدون هیچ‌سیاست و کاملا ساده بودم