2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 8528 بازدید | 230 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووااااای آبجیممم دقیقا لین همین حرفو زده که به روش نیار پرو میشه اگر بفهمه میدونی حیاش میره اگر نگی ...

ببین شاید هم کاری نمیکنه ولی خوب فضای مجازی باعث شده  خیلی راحت چت کنن ولی تو نباید خودتو ببازی چیزی نشده انگارنه انگار تو باید طوری رفتارکنی اگه چیزی هم باشه خودش خجالت بکشه خودشو جمع کنه 

همسرمنم قبلا همین بود چون خانواده شون خیلی مذهبیه با هیچ دختر درارتباط نبوده و ما سنتی ازدواج کردیم ...

آخییییلی.. 

الهی ...

خوشبخت باشید عزیزم...

میدونی من خیلی حالم بده..روح و روانم بهم ریخته..

توی خونه بعضی اوقات جیغ میزنم...یا اینکه یه دفه دمر میفتم‌زمین و با ناخن‌هام روی فرش میکشم از حرص دلم...

ووااااای آبجیممم دقیقا لین همین حرفو زده که به روش نیار پرو میشه اگر بفهمه میدونی حیاش میره اگر نگی ...

عزیزم تو اینستا ی پیج هس ساناز شفیعی روانشناس فوق العاده ای هستش،من خودمم زندگیم اوایل داغون بود و فک میکردم مشکل از شوهرمه،استوری های رایگان میزاره و کلاس خصوصی هم داره ولی مبلغش بالاس من نمیتونم همشو بخرم،تو همون استوری و پست ها کلی اموزش داره ک بدرد همه زنا میخوره.اگ تونسی با گوشی یکی برو نگا کن،راهکارای خوبی میده ک همشون جوابه. درمورد خیانت و عکس العمل خانما هم راهکار زیادی داده ک چیکار کنین دیگ تکرار نشه و...

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

همسرم‌ با کمک من الان کلی مال و اموال داره.۳ تا آپارتمان و وبلا و دو سه تا ماشین، ولی خیلی به درد نخ ...

پس مشکل مالی که ندارین روابط عاطفی تون چطوره مثلت حرف میزنه یا ازاوناس که مجسمه اس تو گوشی

اعتیاد نداره؟تو در مقابل کتک کاریش چه عکس العملی نشون میدی؟

نه نداره...

این اواخر از حرص من می‌گفت میرم سیگار و هشیش میکشم..

ولی به شدت عصبیه....ازش میترسم..

خیلی بد میزنه...اصلا نمفهمه جلوش کیه..

..

وقتی میزنه..همش سر و صورتمو میگیرم‌..فقط

بعدشم‌ زود میرم تو اتاق و نمیام بیرون دیگه

ببین شاید هم کاری نمیکنه ولی خوب فضای مجازی باعث شده خیلی راحت چت کنن ولی تو نباید خودتو ببازی چیزی ...

😭😭😭 ای خاک تو سرشون بغضمو به زور نگه داشتم ای کاش پیش هم‌بودیم یه عالم حرف میزدیم همیشه یه جوری حرف میزنه برخورد میکنه از ترس نمیتونم چیزی بگم😔

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب شما می‌خواستید جدا بشید؟الان چی؟

خب این سوالیه که هر متاهلی حداقل یکبار از خودش پرسیده.من کلا پادکست زیاد گوش میدم و این دکتر ثاقبی زوج درمانگر بسیار خوبیه.تمام پادکست شو چندین بار گوش دادم، اطلاعات بسیار خوبی در مورد زندگی مشترک بهت میده.

زندگی مشترک من فعلا تحت کنترل و قابل قبوله.

عزیزم تو اینستا ی پیج هس ساناز شفیعی روانشناس فوق العاده ای هستش،من خودمم زندگیم اوایل داغون بود و ف ...

ممنون عزیزم‌از راهنماییت چشم با گوشی آبجیم‌ میرم نگاه میکنم توروخدا برام دعا کن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس مشکل مالی که ندارین روابط عاطفی تون چطوره مثلت حرف میزنه یا ازاوناس که مجسمه اس تو گوشی

مشکل مالی اصلا..

ولی خب دو شغلس...اصلا نیست..و وقتی میاد همش تو گوشیشه...

ه

اهل حرف زدن و شنیدن نیست ...

اهل خانواده و اینا نیست...

منم هیچ دوستی ندازم که باهاش سرم‌گرم بشه...

همش چسبیدم بهش که بهم تو جه کنه..که اونم...😔