2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 8536 بازدید | 230 پست
ماام خانواده خیلی مذهبی ای هستیم من با مشاور مرد صحبت کردم خیلی کمکم کرد با پدر شوهرم رفتم مشاوره

نمیذارن اینا...

فک‌نکنم..وگرنه من حرفی ندارم..

منم‌پدرشوهرم نگرانه..منو خیلی دوست دارن..

همش میگه پاشو بیا خونه ی ما هادی رو ول کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله تا حالا گوشیشو نگاه نکردم نمیدونم که کجاست ولی فکر کنم تو اینستا باشه رمز گوشبشو نمیده😔 خودشم ...

ببین زیاد به روش نیار که پرو بشه بزارترسش باشه اینا موقتین دیگه باید سرشون به سنگـ بخوره بعد آدم شن 

همسر منم عوضیه ولی چه کنم که بع خاطر بچم مجبورم بسازم

خودتو توجیه نکن گلم بچه بهونس،اونم نبود یه بهونه دیگ میاوردی،این توجیه ها اصولا از ترس منشا میگیره،حالا یا ترس از اینده،یا حرف دیگران،ترس از تنهایی و...

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

بی مسولیته شوهرت .. حداقل مادرشوهرت منطقی داره که مشاور بهت پیشنهاد داده اینم یه نکته مثبت زندگیته ه ...

مارشوهرم الان دیگه مثل گرگیه که دندوناش ریخته و جاشون پنبس...

فقط میخواد من بمونم ..چون میدونه اگه چیزیش بشه من جمش میکنم..

آدم دلسوز و وجدانییی هستم خیرسرم...😔

ببین زیاد به روش نیار که پرو بشه بزارترسش باشه اینا موقتین دیگه باید سرشون به سنگـ بخوره بعد آدم شن

ووااااای آبجیممم دقیقا لین همین حرفو زده که به روش نیار پرو میشه اگر بفهمه میدونی حیاش میره اگر نگی بعدا خودشو جمع میکنه یعنی واقعو دیگه مطمئن باشم کاری میکنه ؟😔واای خواهر داغونم😭

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو مادر همسرم معرفی کرده..

عزیزم یه موسسه روانشناسی هست رایگان مشاوره میده تلفنی صبح ها۸تا۲ظهر میخوای با این موسسه هم تماس بگیر شرایط تو بگو ببین چی میگن

به نظر یه مشاور اکتفا نکن 

همیشه قبل از طلاق تمام تلاشتو بکن برا رابطه تون 

02533130044

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

بی مسولیته شوهرت .. حداقل مادرشوهرت منطقی داره که مشاور بهت پیشنهاد داده اینم یه نکته مثبت زندگیته ه ...

همسرم‌ با کمک من الان کلی مال و اموال داره.۳ تا آپارتمان و وبلا و دو سه تا ماشین، ولی خیلی به درد نخوره.خیلی

والله تا حالا گوشیشو نگاه نکردم نمیدونم که کجاست ولی فکر کنم تو اینستا باشه رمز گوشبشو نمیده😔 خودشم ...

نمیش قضاوت کرد ولی تجربه بهم ثابت کرده کسایی ک از جایی یا چیزی تورو منع میکنن خودشون تو همون مکان با همون چیز یه گندی دارن بالا میارن یا قبلا اوردن ک میترسن تو هم همون کارو کنی

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

منم خیلی اذیت شدم همه میگفتن اینا جدا میشن با اینکه سنم کمه ولی زندگیمو با چنگ و دندون نگه داشتم و ا ...

خداروشکر...ولی من داغون شدم..

انقد همزمان هم گریه میکردم هم صحبت میکردم باهاش خسته ی خسته بودم..

شوهرمو تقریبا داشت فحش میداد دیگه

همسرمنم منتظر یه چیز کوچیکه بزنه منو..

همسرمنم قبلا همین بود 

چون خانواده شون خیلی مذهبیه با هیچ دختر درارتباط نبوده و ما سنتی ازدواج کردیم بعد یه سال یعد ازدواج درحد چت بهم خیانت کرد چون دختری نبوده تو زندگیش فکر میکرد بقیه چه مدلی ان ولی دید خبری نیست 

نمیش قضاوت کرد ولی تجربه بهم ثابت کرده کسایی ک از جایی یا چیزی تورو منع میکنن خودشون تو همون مکان با ...

ای خدا آبجیممم عین همینارو بهم گفت😭😭😢😢😫😫 قلبم ترکید همش‌تصور میکنم میگم یعنی رابطه هم‌ میره برقرار کنه یا چیا یهش میگه ، من از خدا خواسته بودم قبل اینکه بهم‌بچه بده اگر شوهرم اهل خیانته قبل اون بهم نشون بده چرا نگه داشت الان😭😭

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40