2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 8315 بازدید | 226 پست
جلسه اول بود..البته گفت فردام حرفای همسرتو می‌شنوم ولی معلومه که مقصره و از الان میدونم چرت و پرت می ...

قضاوت و برچسب 

این مشاور مدرکش رو از کجا گرفته که اینقدر غیر حرفه ای رفتار میکنه؟؟؟؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خوب پس قصد جدایی که نداری میشه اون ایراد ومشکلات بزرگ زندگیتو بگی مثلا سه تاایرادبزرگ همسرت

کلا بیخیال زندگیه...

اصلا من براش اهمیتی ندارم..

هیچ کمکی نمیکنه بهم تو کار و بچه و زندگی ..

دائم تو گوشیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره بود..مادرشوهرم‌با کلی گریه زاری ازش وقت گرفته بود ..اومده بود تو پایگاه بسیجشون

نچ برو پیش روان شناس

معمولا اینایی ک داخل مدارس و پایگاه اینا هستن چندان ماهر نیستن

نمیدونم نیت مادرشوهرت خوب بوده یا نه

اگر خوب بوده خدا خیرش بده 

اما برو پیش ادم ماهر و مجرب

روانشناس ترجیحا

با وجود خیانت میشه دووم اورد ؟ من دلم شک زده ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی پیام بازی میکنه تا ۲ نصف شب ...

ت  مجازی یا پیامک و زنگ اینا؟ رمز گوشیشو نمیدونی؟

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

همسر منم همین بلانسبت گوهه ولی مجبورم خرش کنم

اآااااااااییییی😭😭 دلم خونه میدونم یه جیزایی هست همین که انکار کرد نه قلب نبوده دیگه مطمئن شدم اخه بعد ۵ سال با ای وی اف باردار شدم الان با وجود بجه چیکار میشه کرد

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا بیخیال زندگیه...اصلا من براش اهمیتی ندارم..هیچ کمکی نمیکنه بهم تو کار و بچه و زندگی ..دائم تو گو ...

بی مسولیته شوهرت .. حداقل مادرشوهرت منطقی داره که مشاور بهت پیشنهاد داده اینم یه نکته مثبت زندگیته 

همسرت شغل داره منظور مرتب میره سرکار

اگه آره که دیگه ازش انتظارکارخونه نداشته باش 

منم خیلی اذیت شدم همه میگفتن اینا جدا میشن با اینکه سنم کمه ولی زندگیمو با چنگ و دندون نگه داشتم و الان خداروشکر زندگیم بهتره چون خیلی ب همسرم فرصت دادم ولی مشاورم گفت تا 5سال نباید بچه بیارم

ت مجازی یا پیامک و زنگ اینا؟ رمز گوشیشو نمیدونی؟

والله تا حالا گوشیشو نگاه نکردم نمیدونم که کجاست ولی فکر کنم تو اینستا باشه رمز گوشبشو نمیده😔 خودشم نمیذاره من اینستا نصب کنم ، نه از زنگ چیزی نشنیدم فقط پیامک تا ۳ نصف شب آخه با دوست ادم پیامک بازی میکنه ؟ اونم بوس ؟ قلب؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40