2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 7751 بازدید | 218 پست
مشکوکه ...چون گفتی مشاور رو مادر شوهرم معرفی کرده!! حتما حرفی بهش سفارش کرده .والا مشاور با صراحت ب ...

نه عزیزم.

فک نمیکنم..

مادرشوهرم منو خیلی قبول داره ..

میدونه مشکل از پسرشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال مشاور به خاطر بچت بساز

وای تروخدا این حرفو نزنید🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ما به گور اجدادمون خندیدیم از ننه بابامون بخوایم بسازن

طلاق بگیرن برن فقط

نسل ما قربانی همین چرندیات شد

ننه بابایی ک دیگ دیوونه شدن

یا دعوا دارن یا نمیسازن

پدر دختر یا پسر رو در میارن تو خونه با حواشی 

بخدا هم سن و سالهام ازدواج دارن میکنن

بدبختا درگیر حواشی دعوای ننه باباشونن!!!!

عین ادمم نه زندگی میکنن

نه طلاق میگیرن ک خیال بچه رو راحت کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

به خاطر بچت بمون منم موندم

با وجود خیانت میشه دووم اورد ؟ من دلم شک زده ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی پیام بازی میکنه تا ۲ نصف شب استیکر قلب با بوس هم فرستاده الان که میگم میگه توهم زدی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا جدیدا هرکی میره مشاوره میگن جداشو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مشاوره مرد برو منم ب مشکل بزرگی خوردم هم پیش مشاور زن رفتم هم مرد مشاوری ک زن بود بدتر رید ب زندگم و ...

آخه این زیر نظر مادرهمسرم بهم معرفی شده ازین اسلامیاس

فک نکنم بذارن با مشاور مرد صحبت کنم

.بچه دارم‌آخه..چجوری ..

اسی بی خیال مشاور نیست که رفتی پیش کسی که مادرشوهرت معرفی کرده  والا سر رنگ خونه ی خودم مادرشوهرم رفت یواشکی بارنگ کار صحبت کرد هررنگی من میگفتم بهم بگه نمیتونم دربیارم واون رنگی که مادرشوهرم می‌خواست زد تو خودحدیث مفصل بخوان ازاین مجمل

جلسه اول بود..البته گفت فردام حرفای همسرتو می‌شنوم ولی معلومه که مقصره و از الان میدونم چرت و پرت می ...

توی یک حلسه واسه زندگیت تصمیم گرفت و رفت؟

بیخیال بابا مشاور رو عوض کن 

برو پیش کسی ک نه تو بشناسی نه مادرشوهرت نه شوهر

راستی روان شناس بود؟ یا از این مشاورای ازدواج و درمانی؟ 

توی یک حلسه واسه زندگیت تصمیم گرفت و رفت؟بیخیال بابا مشاور رو عوض کن برو پیش کسی ک نه تو بشناسی نه م ...

مشاوره بود..

مادرشوهرم‌با کلی گریه زاری ازش وقت گرفته بود ..

اومده بود تو پایگاه بسیجشون