2777
2789

امشب خونه مادرشوهرم اینا بودیم. وقتی اومدیم خونه یهو شوهرم جلوی در وایساد گفت تو برو بالا من میام. گفتم خب چیشده بگو. گفت هیچی برو عه

منم رفتم . بعدش که اومد گفتم کجا بودی . داد زد گفتش حق ندارم با مادرم صحبت خصوصی داشته باشم😐 

خیلی از این کارا کرده و همش گفته صحبت خصوصیه

خب شما باشید چی فکر میکنید؟ چیکار میکردید

بعدش به خودم گفتم ادم نمی تونه حتی ب همسرشم اعتماد کنه. به شوهرم گفتم احساس می کنم ادم صادقی نیستی. 

هیچی

پاپیچش نمیشدم 

خودت با مادرت حرف خصوصی نداری؟

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارشکر مادرشوهر ندارم نمیتونم نظر بدم

فقط ی بار  خواهراش این خرکتو‌ رقتن

ی خواهرش ریده بود زندان بود میخاستن من نفهمم ب شوهرم گقتن

خلاصه کلا خذفشون کزدم😃😃😃

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بنطرم خودتوسبک نکن مثلاچی میخوان بگن اگرم نمیذاشتی فرداش تلفنی به هم میگفتن ونمیفهمیدی هربارخواست حرف بزنه اهمیت نده وبرو

شوهرمن همیشه یواشکی به بچه های فامیلشون پول میدادیه بارفهمیدم گفتم منوخراب نکن من مشکلی ندارم اینکارت باعث میشه اونافکرکنن من خسیسم 

چرا میزنمولی نه اینکه جلوش کاری کنم. که فکر کنه دارم درموردش حرف میزنم

همچین فکری نکن احتمالا در مورد مسائل خانوادکی خودشونه

حتتتیییی اگه همچین چیزی باشه همین جزئت نمیکنن به روت چیزی بیارن خوبه 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اره دیگ حتما

احتمالا درباره خواهر برادراش بوده، نخوان عروسا و دامادا متوجه بشن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بنطرم خودتوسبک نکن مثلاچی میخوان بگن اگرم نمیذاشتی فرداش تلفنی به هم میگفتن ونمیفهمیدی هربارخواست حر ...

اخه اینکارا چیه که جلوی من چند بار اینطوری کرده

که من فکر کنم چی میگن

حتی شاید باور نکنی بهش گفتم میتونی صبح رفتی سرکار باهاش حرف بزنی

گفت الان کار داشتم😐 مادرم جواب میخواست 

خب میتونه مثلا سر کاره با مادرش تلفنی حرفشو بزنهجلوی تو میره حرف میزنه تو رو حساس میکنه

اتفاقا بهش گفتم میتونی صبح رفتی سرکار باهاش حرف بزنی

گفت الان کار داشتم😐 مادرم جواب میخواست

بنظرت این یعنی چی؟

اخه اینکارا چیه که جلوی من چند بار اینطوری کردهکه من فکر کنم چی میگنحتی شاید باور نکنی بهش گفتم میتو ...

بی خیال کنجکاوبشی بدترهمه چیوازت قایم میکنن عادی رفتارکن که بعدن جلوت حرفاشونوبزنن