2777
2789

یه دختر مادر میخواد نه پدر 

رهاش نکن 

پدرش اگر میتونست تو رو درک می‌کرد 

مردها هر چی باشن جنس زن رو درک نمیکنن 

طفلک دخترت تنها میشه همراه با کوهی از عذاب در آینده 

خدا عاقبت بخیرش کنه 

اونم پدرشه دست غریبه ک نمیسپرم اتفاقا میدونم خوب نگ داری میکنه

از کجا میدونی آنقدر مطمئن هستی تو که مشکل داشتی چرا بچه دار شدی نمیتونم نگه دار فردا بلایی سرش بیاد کی جواب گو هست مستقل شو بچه ات بزرگ کن چرا دیگران تونستن تو نتونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف مادرت گوش نکن ببین خودت دلت چی میگه ازپسش برمیایی یانه بخاطر حرف مادرت دو دل شدی؟حق ملاقات بگ ...

کلا دخترم پیش من نمیمونه اصلا طبقه بالای پدرم میشینیم همیش پایینه پیش خانوادم اونا هم میگن کا نمیتونیم بچت نگ داریم 

ما شهرستان بودیم شغلش هم اینحا بود کلا گذاشته زفته تهران سر کارشم نمیر نمیدونم خونه اجاره کرده یا ن ...

گفتم که، درمورد جدایی بهت حق میدم. حتما دلیل داری که میخوای جداشی، هیچ زنی بی دلیل از خونه زندگیش دل نمیکَنه. اما ببخشید درمورد بچه بهت حق نمیدم. اون خیلی بیگناه و بی پناهه. چه میدونی شوهرت سرش کجا گرمه که نمیاد خونه؟ اگه بعد طلاقتونم درست حسابی خونه نیومد و  به بچت توجه نکرد چی؟؟؟؟ تو مادرشی، باید مثل شیر بالاسر بچت باشی، خدایی نکرده کسی چپ نگاش نکنه. من خودم مادرم، اینو میدونم که هییییییچکس مثل من دلسوز بچه ی من نیست.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

باباش رفته من نرفته از خونه ای ک داشتیم گذاشته رفته

والله آشنا ما همسرش ازدواج کرد مادر تکون نخورد زندگیش کرد سختی درد کشید صبر کرد هر کس جایی اون بود می‌رفت چی شد الان بچه هایش پاهاشو می‌بوسن بیا ببین چه چه کار ا نمی‌کنند تمام خرج مادر بچه ها میدم همه جا مسافرت هم میبرن میگن مادر ما با بد اخلاقی ازدواج بابام نگذاشت بره دنبال دل خود ش مادر ما فدا را کاری کرد 

کلا دخترم پیش من نمیمونه اصلا طبقه بالای پدرم میشینیم همیش پایینه پیش خانوادم اونا هم میگن کا نمیتون ...

خب عادت کرده به اونا. تو کنارش باشی، به توام عادت میکنه‌

به خانوادتم بگو من دیگه یه نفر نیستم، من دونفرم. خرجشم خودم میدم ولی از خودم جداش نمیکنم. مسیولیت مادر بودنت و بپذیر. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خب قرار میزارم هر هفته ببینمش

قرارت به و درد اون طفل معصوم میخوره؟؟یا دیدنت،ببهشید اسی شاید ناراحت بشی از خرفم،ولی روحیه دختر خساسه،در ثانی پدر می‌ره سر کار،این بچه یا پیش مادر بزرگ و پدر بزرگه شد یا عمه و عمو،نهایت دیگ نامادری،معلوم نیس و رفتاری با این بچه داشته باشن،گشنه ش بشه بهش غذا بدم یا ن،دستشوییش ببرمش یا ن ،لباس تمیز تنش کنم یا ن،بهرحال اولویت ی مادر بچه شه،هیچ کس مث شما اولویتش دختر شما نیس،اینو مد نظر داشته باش،این ک بخوای تنهایی ازین زندگی فرار کنی ته ته نامردیع،این ک بار رو می‌ندازی گردن همسرت و دخترت ته نامردیه،حداقل ی پشتیبان برا دخترت باش،اون جز تو هیچکسو نداره ✨

گفتم که، درمورد جدایی بهت حق میدم. حتما دلیل داری که میخوای جداشی، هیچ زنی بی دلیل از خونه زندگیش دل ...

زود قضاوت نکن شاید همسرش هم دلیلی داره که رفته اسی هم مقصر بوده حتما همسرش همین طور ما که از کل ماجرا خبر نداریم کسی را متهم کنیم یعنی مردی که زندگیش تشکیل میده به همین سادگی می‌ره حتی بچه اش می‌زاره میره

کلا دخترم پیش من نمیمونه اصلا طبقه بالای پدرم میشینیم همیش پایینه پیش خانوادم اونا هم میگن کا نمیتون ...

تو هم جدا نشو فرض کن جدا شدی خانواده‌ات ناز تو را میکشن نه والله بشین زندگیت کن بزار اسمش رو شناسنامه آن باشه کسی مزاحمت نشه هیچ اقدامی نکن نزار مهر طلاق برو پیشنی بچت بیوفته بچه طلاق صدا بزنند خاله منم پنج ساله جدا شد ولی طلاق نگرفته سر کار می‌ره همه جا می‌ره هیچ کسم مزاهمش نمیشه