2777
2789

پس چرا به دنیا اوردیش گناه دختر چیه که آواره بشه خودت بزار جایی دخترت فکر می‌کنی مادر شوهر خواهر شوهر دلسوزی میکنند به بچه هرگز متاسفانه همسایه ما طلاق گرفت بچه شو میزدن نه غذایی هیچی پدرش هم سرکار بود کتکش میزدن تو را خدا نده ایست قلبی کرد بچه لعنت بر مادرش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه پیش من نمیمونه بیشتر پیش مادرم میر خانوادم هم اعصابشون نمیکشه خودم تا ۲ سر کارم بعدشم میخابم تا ...

خواهرم من همسایه ما اقاش ازدواج کرد نامادری‌اش کتکش میزد غذا نمیداد می‌گفت مامان تو به خاطر دل خودت جدا شدی نه به خاطر خوشبختی من متاسفانه خودکشی کرد بچه 

بچه پیش من نمیمونه بیشتر پیش مادرم میر خانوادم هم اعصابشون نمیکشه خودم تا ۲ سر کارم بعدشم میخابم تا ...

چی بگم؟ هر حرفی بزنم میشه قضاوت...ولی چطور میتونی بچت و نبینی؟؟؟؟ چطور راحت میخوابی تا ۵ وقتی نمیدونی با بچت دارن چه رفتاری میکنن؟ چی میخوره؟ کی میخوابه؟ وقتی بهونت و میگیره چجوری ساکتش میکنن؟ شبا چجوری خوابش میبره؟؟؟؟

عزیزم تایم کاریت خیلی کمه. تا بقیه از خواب بیدار شن تو برگشتی خونه. توصیه من اینه بچت و پیش خودت نگه دار. یه کم از خواب و خوراکت بزن ولی بچت و دست کسی نده. گناه داره طفل معصوم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چی بگم؟ هر حرفی بزنم میشه قضاوت...ولی چطور میتونی بچت و نبینی؟؟؟؟ چطور راحت میخوابی تا ۵ وقتی نمیدون ...

اونم پدرشه دست غریبه ک نمیسپرم اتفاقا میدونم خوب نگ داری میکنه

به حرف مادرت گوش نکن ببین خودت دلت چی میگه ازپسش برمیایی یانه بخاطر حرف مادرت دو دل شدی؟

حق ملاقات بگیر حتما حتما بهش سربزن 

دختربچس ،بهت نیاز داره مخصوصا که خیییلی کوچیکه بدون شما اذیت میشه 

چی بگم؟ هر حرفی بزنم میشه قضاوت...ولی چطور میتونی بچت و نبینی؟؟؟؟ چطور راحت میخوابی تا ۵ وقتی نمیدون ...

ما شهرستان بودیم شغلش هم اینحا بود کلا گذاشته زفته تهران سر کارشم نمیر نمیدونم خونه اجاره کرده یا ن دیگ در مورد اینا چیزی نمیدونم 

ن میگم ینی نمیفهمه من مادرشم فک میکنه مادربزرگش مادر اصلیش

پس چرا دختر دایی من دخترش نگه داشت سرکار می‌ره سختی می‌کشه میگه من به دنیا آوردن وظیفه من نگه ش دارم نازشو بکشم تو چرا نتونی