2777
2789

مادرشوهرم گفت دخترای من توی هرمناسبتی با آماده‌ام میتونن بیان خونه من و همیشه هم میان ولی عروسم رو نمیزارم بره دیدن خانوادش

یعنی صدای شکستن دلم رو به طور کامل شنیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا بدترین حرفا رو از مادرم میشنوم.

انقد بد که تا روزها بهم میریختم و نمیتونستم به خودم بیام.

با اینکه تو یه خونه زندگی میکنیم

ولی یه مدته اصلا هیچ حرفی باهم نمیزنیم

تو این مدت روحم داره ترمیم میشه 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

دخترم تو کما 

تو آی سی یو 

زیر کلی دستگاه

منم حالم داغون و رو به مرگ

پرستاره بهم گفت سندروم داونی ها زود میمیرن

چرا الکی خودتو اذیت میکنی 

۳ ساله واگذارش کردم بخدا 

کاش یه جا ی بلایی سرش بیاد، کاش یادش بیاد این حرف رو 

آخ که تا عمر دارم چه این دنیا و چه اون دنیا نمیبخشمش 

من معمولا بدترین حرفا رو از مادرم میشنوم.انقد بد که تا روزها بهم میریختم و نمیتونستم به خودم بیام.با ...

می‌دونم درکت میکنم ولی بدون این روزا هم میگذره اینا امتحان سرنوشته

اون موقع ها ک تو یه ساختمون مشترک زندگی میکردیم مادرشوهرم منت خونش رو روی سرم گذاشت و گفت بهتر از اون خونه موش که خونه بابات بودی نیس؟

خییییییلی دلم شکست چون من بابام هر چی داشت با پول زحمتکشی خودش بود 

بر خلاف خودشون که تمام داراییشون از ارث و میراث بود

الانم ک یادم افتاد گریه ام گرفت ...

الهی به امید خودت...  
می‌دونم درکت میکنم ولی بدون این روزا هم میگذره اینا امتحان سرنوشته

میگذره...

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

دخترم تو کما تو آی سی یو زیر کلی دستگاهمنم حالم داغون و رو به مرگپرستاره بهم گفت سندروم داونی ها زود ...

الهی آن شالله از خدا می‌خوام دخترت هر چه سریع تر خوب بشه 💋❤️