2777
2789
عنوان

یهو زد ب سرم عکس خودمو عشقمو بذاااااااارمممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 31163 بازدید | 1284 پست
قربونت بشم ، البته میکاپم هم خیلی خوب بود

اره واقعا دستش درد نکنه ارایشگاهه تهران بود؟

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره ولی بزرگا دیگه سردرد ندارنمخصوصا الان که خیلی معلما میدن بچه ها درس میدن نمره کنفرانس میزارن برا ...

دقیقا این معلمی که پیشش میریم باورت میشه اصلا درس نمیده نشسته روی صندلی آخر کلاس به عنوان دانش آموز بچه ها درس میدن حالا من اگه بودم حس میکنم بقیه میگن بی سواده😂یا نمیگن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها نی نی یارو تگ کنید تایید کنه🥲

تاپیک نی نی یارو بخون نوشته من و تگ نکنید 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره واقعا دستش درد نکنه ارایشگاهه تهران بود؟

آره عزیزم

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

دقیقا این معلمی که پیشش میریم باورت میشه اصلا درس نمیده نشسته روی صندلی آخر کلاس به عنوان دانش آموز ...

دقیقا همین حرف رو میزنن

دختر خالم هم همش میگه معلمم بی سواده تازه کلی فحشش میده

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

بچه ها نی نی یارو تگ کنید تایید کنه🥲

عزیزم اومده عکسات ماشاله چه به هم میایین🥰🥰

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

دقیقا همین حرف رو میزنندختر خالم هم همش میگه معلمم بی سواده تازه کلی فحشش میده

دانش آموزارو نمیگم کادر آموزشی ؟ دانش آموزا خیلی نظرشون روی معلم تاثیری نداره ولی وجدان حکم میکنه من درس بدم

ایول خوشگلی

مرسی گلم ، تو هم خیلی ناز و کیوتی

آره عزیزم

چقدر گرفت و کدوم سالنه؟ خیلی تمیز کار کرده

کدوم صفحس

۷۰ اکه پاک نکرده باشه

دانش آموزارو نمیگم کادر آموزشی ؟ دانش آموزا خیلی نظرشون روی معلم تاثیری نداره ولی وجدان حکم میکنه من ...

درس بده خوب هم درس بده

یه سانسی هم واسه پرورشی و تربیتی بذار اینطوری خیلی خوب میشه 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...