2777
2789
عنوان

دوستان ببینین بیبی چکم مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 47 پست

روز 31 سیکلم گذاشتم یه مارک دیگه که منفی بود منم منتظر پریود 😞 دیگه نذاشتم تا امروز که نواری گذاشتم خیلی خیلی محو هاله افتاده اما قطره چکونیه شده این برم ازمایش یعنی میترسم بخوره تو ذوقم من با بیبی چک منفی غصه میخوردم حالا ازمایش منفی بشه دیگه 🙈

خدا جونم شکرت برا هدیه ای که بهمون دادی 😍 خودت برامون حفظش کن 😊 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز ۳۰ سیکلمه😗😘

مبارکه عزیزم برا شما که کاملا مشخصه 

برا منم دعا کن دوستم

خدا جونم شکرت برا هدیه ای که بهمون دادی 😍 خودت برامون حفظش کن 😊 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
خبر ازمایشو بمنم بده ببینم بتا چنده نگران نباش مثبته

برام دعا کنید لطفا مثبت باشه

مبارکه عزیزم برا شما که کاملا مشخصه  برا منم دعا کن دوستم

پررنگ می

شه واسه شمام نگران نباش

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
الهی که مثبته جوابشو بگو برا منم دعاکن

ان شاالله که همه به زودی جواب بگیرن به خدا همیشه اول برا دیگران دعا میکردم بعد خودم