2777
2789

بچه ها من شوهرم یه آدم نرمال نیست از نظر روانی و خودشیفته هست و یه اختلال شخصیتی داره چهار ساله ازدواج کردم شهر غربت تو یه حیاط با مادرشیم و از دست مادر و خانواده این چهار ساله زندگی نکردم یعنی خیلی اذیت میکنن شوهرمم پشت اونا و اصلا فکر من نیست که اذیت نشم راضیه من در عذاب باشم ولی خانوادش قند تو دلشون آب نشه بعد من پدرو مادرم فوت شده اینجا غریبم بجای محبت همش آزارم دادن روحی و روانی و دیگه نمیکشم در حد پول پیش خونه دارم ولی شغل ندارم شهر غربت نمی‌دونم چجوری گلیمم رو از آب بکشم بیرون ولی خب با اینا اصلا نمیتونم تو 28سالگی و بعد چهار سال زندگی می‌خوام طلاقمو بگیرم توافقی کل مهریه رو ببخشم و برم چون آدمای شری هستن نمی‌خوام دردسر بشن برام بعد طلاق بچه هم ندارم میشه از معایب و مزیت های طلاق بگین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت بود ولی گذشت

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عزیزم نگران نباش طلاق هر چی باشه از زندگی اینطوری بهتره فقط اینکه خونه ای هست بعد طلاق بری اونجا ؟

من یه برادر بزرگ دارم قبلا اعتیاد داشت از دست این اصلا ازدواج کردم الان تریاک مصرف می‌کنه و کلا آدم اهلی نیست نمیزاره بعد طلاق تنها زندگی کنم باید برم پیش همین برادرم ولی خب آزار روانی برای من نداره و تصمیم دارم صبح برم سرکار شب بیام و فقط بخوابم