2777
2789
عنوان

همکارم گفت مغزت دیر آپدیت میشه

78 بازدید | 8 پست

تو جمع همکارا یهو برگشت گفت تو مغزت دیر به دیر آپدیت میشه قبلا هیچ مشکلی نداشتیم منم بهش گفتم نکه تو باهوش جمع هستی هر روز آپدیتی برا همه مون بسه از اون موقع دعوامون شد بجای معذرت خواهی مثلا سعی میکرد با بقیه اکیپ بشه موقع نهار غذای همه رو گرم میکنه الا من برای بقیه سالاد درست میکنه قاشق و لیوان بقیه رو میشوره مثلا میخواست حرصم بده و ... منم کلا سگ محلش میکردم نه سلام نه خداحافظ میگفتم از اینستا هم بلاکش کردم بنظرتون کارم درسته؟

ولی بخاطر حرفش دلم شکست من سعی میکردم باهمه مهربون باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی.

فقط نباید بلاک میکردی، همون که محل ندی بسه.

بلاک هم کردی چیزی نشده فقط یه جورایی ضعف خودتو نشون میدی بهش یعنی اون حس میکنه موفق شده حرصت بده.

همینکه بهش بی‌محلی کنی کافیه یعنی اصلا اونو در حدی نمیبینی که بخوای باهاش ارتباط برقرار کنی

نه کلا میبینمش رومو میکنم اونور

عالی.

ولی طبیعی باش. مصنوعی روتو اونور نکن. نادیده گرفتن برا اینجور آدما بهترین کاره و بیشترین ضربه رو بهشون میزنه. ببین همکارت چقد اسکله واسه اینکه حرص تو رو دراره، برا بقیه همکارا بردگی میکنه و ظرف میشوره و غذا درست میکنه! اونوقت این آدمو نادیده بگیری خیلی میسوزه. 

یه جوری زندگی و کار کن انگار که اصلا وجود نداره. تا الانم کارت درست بوده؛ دمت گرم. اگه چیزی بهت گفت تو کمترین و کوتاه ترین کلمات جوابشو بده. یه جوری که اصلا آدم حسابش نمیکنی که حتی جوابشو بدی 

عالی.ولی طبیعی باش. مصنوعی روتو اونور نکن. نادیده گرفتن برا اینجور آدما بهترین کاره و بیشترین ضربه ر ...

بدبختی من اینه نمیتونم حاضر جواب باشم ،موقع جواب دادن استرس و تپش قلب دارم دستام میلرزه

بدبختی من اینه نمیتونم حاضر جواب باشم ،موقع جواب دادن استرس و تپش قلب دارم دستام میلرزه

اتفاقا این روحیه اینجا بهت کمک میکنه. 

بدبختی این میشد که هی بخوای جوابشو بدی و حاضر جوابی کنی درحالیکه بهتره نادیدش بگیری. 

اینکه خوبه . الان نباید بهش محل بدی. عشقم تو نیاز نداری با کسی حرف بزنی که اخلاق درست درمونی نداره و باید فکر کنی یه مرده متحرکه و اصلا توجه نکنی؛ اینجوری بهتره. تا وقتی بی احترامی مستقیمی نکرده ، تو فقط سگ محل کن. هر وقت بهت بی احترامی کرد یا حرف بدی زد، به همه بگو و پشت سرش حرف بزن