2777
2789
عنوان

بیمارستان حافظ شیراز

45 بازدید | 7 پست

فقط اینجا نريد افتضاح تر از افتضاح اول ک من وارد اورژانس شدم دکتروحدانی منه 33هفته رو معاینه کرد گفت 1سانته داره میزاعه با اینکه من بخاطر آب دورجنین رفته بودم ن درد بی سواد احمق بعد از این هفت خان رستم رسیدم ب بخش اونجا دیگ ی دکتر نوبر داشت دکترمژده مرادی دریغ از جواب دادن ی سوال انگار نمی‌دیدت نمیشنید فقط رد میشد 3روز من اونجا بودم ی سونو منو نفرستاد ببینه آب دور بچم چقد شده فقط واسه هفته بعد ختم بارداری داد

من نمیدونم چجوری اینقد راحت با جوون ملت بازی میکنن عین خیالشونم نیست خدا ازشون نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا زایمان کردی؟

ن بابا اصلا موقع زایمانم نبود آب دور جنینم 4شده بود که خودم رضایت دادم اومدم دیدم همین آب خوردم خیلی زیاد شده 9 الکی داشت ختم بارداری میداد 

ن بابا اصلا موقع زایمانم نبود آب دور جنینم 4شده بود که خودم رضایت دادم اومدم دیدم همین آب خوردم خیلی ...

بیمارستان های دولتی افتضاح شده خدماتشون 

انگار دکترا از قصد تجویزهای اشتباه میکنن 

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

بیمارستان های دولتی افتضاح شده خدماتشون انگار دکترا از قصد تجویزهای اشتباه میکنن

واقعا همینجوریه هیچ نظارتیم روشون نیست پست فطرتا حالا این مثلا مخصوص زنان پرخطره باید اینجوری باشن؟سوادشون اندازه مني ک دکترم نیستم نبود بخدا چ بدردنخورایی بودن