2777
2789
بنظرت زشت نیس واسه ۵۰۰ سوت برم طلا فروشی در حد پلاک؟ هوف فقد ۵ تومن دارم

نه عزیزم چه بدی داره اونا از ۳۰۰ تومن سکه دارن تا ۲ گرمی که میشه ۲۲ تومن اینطورا من همیشه میخرم از ۳۵۰ سوت تا ۲ گرمی خرید و فروش کردم و هیچ وقتم ضرر نکردم شکر خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم‌چ‌ضرری داره سکه پارسیان طلاست و‌مثل طلا خرید و فروش میشه زمانی که میخوای خرید کنی قیمت تابلو‌ب اضافه هفت درصد سود میکنن و در وزن سکه پارسیان ضرب میکنن میشه خریدش و فروشش هم میشه قیمت فروش تابلو

فقط باید از طلا فروشی اشنا بخری چون یکم تقلبیش هست تو بازار  از ی طلا قروش بخر و به همون هم بفروش

من خودم امروز ی گرم خریدم

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
در حد ۵ تومن میدن؟

نه قشنگم حضوری از طلافروشی حداقل ده گرم ولی آنلاین بخری میگن یک میلی گرم هم میشه خریداری کرد

خودمم نمی دونستم سرچ کردم

و اینکه پست بعدیت دیدم گفتی مادر میگن زشته، طلافروشیا روزانه مشتریایی دارن که میان میگن یه تومن دارم چی دارین 😅 می دونن برای پس اندازه هیچم زشت نیست 

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

اسی حواست باشه سایتا گرون نندازن بهت من از طلا فروش پارسیان میخرم نهایت ۱۰۰ تومن بالاتر از تابلو تاز ...

اره ریسک زیاد داره

بنظر شما تا آخر ماه ممکنه باز بره بالا تا اون موقع شاید ی گرمی بتونم بخرم کم کم‌ جمع کنم

اره ریسک زیاد دارهبنظر شما تا آخر ماه ممکنه باز بره بالا تا اون موقع شاید ی گرمی بتونم بخرم کم کم‌ ج ...

اره بعید نیست که بره بالا من خودم میخوام طلا بخرم الان فرصت خریده هی دست دست میکنم اخرسرم طمع اجازه نمیده پایین بخرم باید بالای ۱۱ خرید کنم

یه گرمی رو چند خریدین؟برندش چی بود؟

۱۱۲۵۰

برندش کهزاد

من ازی طلا فروشی میخرم ک میشناسمش و ب خودشم میفروشم ی مدت ازش چند گرم خریدم بهش هم فروختم الان دوباره شروع کردم یه خرید

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
۱۱۲۵۰برندش کهزادمن ازی طلا فروشی میخرم ک میشناسمش و ب خودشم میفروشم ی مدت ازش چند گرم خریدم بهش هم ف ...

منم کهزاد میخرم چقدر گرون حساب کرده بهت من طلا ۱۱۰۸۰ بود یه گرمی رو ۱۱۱۸۰ خریدم امروز که طلا ۱۰۵۰۰ بوده نهایت باید ۱۰۷۰۰ میداد بهت