2777
2789
نه عزیزم چه بدی داره اونا از ۳۰۰ تومن سکه دارن تا ۲ گرمی که میشه ۲۲ تومن اینطورا من همیشه میخرم از ۳ ...

همسایه ماهم چندروز پیش سکه ۲۰۰ثوتی خریده بود ۲۴۰۰میگفت طلافروش گفته هر وقت بخوای بفروشی صدتومن ارزونتر بر میدارن،اگه مثلا بشه اون موقع ۲۰۰ثوت سه تومن ازش ۲۹۰۰میگیرن،درسته

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

مامانم میگه روم نمیشه برم دیوونم کرد هی میگه با ۲۰ ۳۰ تومن بریم

عزيزم رو شدن نداره كلا سكه پارسيان واسه مبالغ كم هست من دو هفته پيش ٣٥٠ سوت خريدم قبلا ٤٠٠ سوت ٥٠٠ سوت گرفتم حتي ١٠٠ هم گرفتم 

الان اينقدر گرون شده مردم وسعشون نميرسه كه بالاي ١٠ گرم بخرن خرد طلا فروشا هم متوجه اند

راستي پارسيان هم ميخري برندهاي معتبر مثه زرديس با هولوگرام بخر همين الان تو سايتش برو ببين چند زده 

اگرم مبالغ بالاتر داري طلاي ابشده يا شكسته بخر تا ميتوني نقد نگه ندار

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا ۱۰۰ ارزون برمیدارن بعضیام نرخ تابلو

پس چرا بعضی ها میگن پارسیان ضرر می‌کنه ادم؟؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

منکه تا حالا ضرر نکردم من امروز زینتی ۴ درصد خریدم والا ضررش بیشتر از پارسیانه

ممنون از اینکه راهنمایی کردی

ساینا ماشین خوبیه هم از نظر فنی و هم ظاهر و هم جاداره و خوش فروش هم هست من اون پراید مدل ۸۵ رو هنوز ...

پس آدم قانع وخوبی هستی

والی مثلا هرکس دیگه بود جا شما مثلا میگفت تیگو 7  آرزومه وشد حسرت

موفق باشی داداش گل ومهربون

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

پس آدم قانع وخوبی هستیوالی مثلا هرکس دیگه بود جا شما مثلا میگفت تیگو 7 آرزومه وشد حسرتموفق باشی داد ...

ممنون نظر لطف تونه البته برای بچه ها آریزو ۶ گرفتیم ولی من پراید رو ترجیح میدم

کاربر آقا 
عزيزم رو شدن نداره كلا سكه پارسيان واسه مبالغ كم هست من دو هفته پيش ٣٥٠ سوت خريدم قبلا ٤٠٠ سوت ٥٠٠ س ...

مرسی واقعا بازم تردید داشتم بگیرم مادرم پشیمونم میکنه

حتما به حرفتون گوش میدم

مرسی واقعا بازم تردید داشتم بگیرم مادرم پشیمونم میکنهحتما به حرفتون گوش میدم

ميخواي بگيري بگير به اميد اخر ماه نشين اخر ماه صعود داره طلا رو ١٢ ١٣ با توجه به خبرايي كه قرار بشه

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
درسته🥲کاش گرون تر نشه سرماه شاید ی گرمو گرفتم

می گیرى انشاءالله عزيزدلم 🫂❤️

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷