2777
2789

ما چند وقته نامزدیم قرارع عقد کنیم قبلش دوست بودیم حالا نامزدم چون دیگه قرارع عقد کنیم اون شب یهو پرسید تو خسیسی ؟گفتم یعنی چی گفت یعنی من ازت پول قرض بخوام در آینده وقتی باهم مثلا کار کنیم میدی گفتم به تو اره ولی به کس دیگه نه بعد یه سری حرفا اینجوری زد من از اول بش گفته بودم من لباس زیاد میخرم بعد اون شب می‌گفت بعد ازدواج باید یکسری هزینه ها رو نکنیم مثل لباس حالا این آدم تاحالا برای من لباس نخریده می‌گفت بعد عقد همه هزینه هات بامن منم اون شب سر حرف لباس بهش گفتم من از بچگی لباس زیاد خریدم نمیتونم نخرم بعد اینو گفتم چیزی نگفت دیگه منظورش از اون حرفا چی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ولی نظرم رو میگم این آقا خسیسه و متاسفانه اینطوری که پیداست زندگی باهاش سخته

من که این جوابو بش دادم و بهش هم گفتم من اگه چیزی ازت بخوام مثلا بگی گرونه فلانه اون‌دیگه مدیریت مالی نیست خسیس بودنه و من اونجوری نمیتونم از قصد اینجوری گفتم که اگه نمی‌خواد دراینده درست هزینه کنه همین الان پا پس بکشه چون همیشه به سری چیزا رو میگه مثلا از اول میگفتی

یعنی اینکه هزینه های زندگی مشترک سنگینه و باید قید یک سری عادت ها مثل لباس زیاد رو بزنی و جاق دیگه ه ...

جوابی که بهش دادم الان چی فکر می‌کنه چی برداشت می‌کنه ازش