2777
2789

بهت حسودی کنع و خودش بگیره یعنی خیلی تابلو هست که انگار خار شدم رفتم تو چشمش هرچی سعی کردم به روی خودم نیارم من تحویلش بگیریم رابطه امون خوب باش ولی نع میبینیم اصلا چشم نداره یکم خوشی هامو ببینه اخع من چکار به اون دارم حس رقابت داره هرچی خریدم اونم شبیهش میخره همشم تو قیافه است برام بی دلیل 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تادلت بخواد کلا. ب کسی کاری نداریم چیزی هم نداریم ک بخوان بهمون حسادت کننن ولی نمیدونم چرا وااقعا ، ...

منم موندم بخدا اصلا بخدا تو خط اون ها نیستم هنوز خوشحالم میشم از پیشرفت بقیه ولی خیلی بده اخلاقشون ادم انقدر چشم و دل تنگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم کلا زبون تلخ و پررو تشریف دارن و وقتی مث خودش رفتار میکنی ناراحتم میشه

به درک منم جدیدا مثل خودشون رفتار میکنم سلام علیک سر سری اونم اگر کلا نزدیک هم بودیم از دور انگار اصلا نمیبینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به درک منم جدیدا مثل خودشون رفتار میکنم سلام علیک سر سری اونم اگر کلا نزدیک هم بودیم از دور انگار اص ...

من که کلا قطع رابطم باهاش ینی کاری کرد که با کل خانوادشون قطع ارتباط کنم

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
من که کلا قطع رابطم باهاش ینی کاری کرد که با کل خانوادشون قطع ارتباط کنم

بهتر 

من ساده رو بگو گفتم بزار رابطه امون خوب بشه من خوب باشم اون شرمنده میشه رفتم خونه اش کلا خودش میگرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم موندم بخدا اصلا بخدا تو خط اون ها نیستم هنوز خوشحالم میشم از پیشرفت بقیه ولی خیلی بده اخلاقشون ا ...

بخدا ماهم ،،، دقیقا نظرتنگ بخیل حسود ،، من والا  سرم توکار هیچ کس نیست بخدا.  فقط بدونم کسی غصه داره غصه ش میخورم نمیدونم اینا چرا انقدر. بدذاتن