برند خیلی مهم نیست تا زمانی که یکی از برندهای معروف و شناخته شده باشه. جدیدا یک سری برند های چینی هم که اصلا اسمشون رو نشنیدیم توی بازار وارد شده که واقعا مشخصات و قیمتشون وسوسه کننده است.
من یه چی مثل لپ تاپ 16 اینچی ایسر مدل Aspire Lite AL16 54P-39U1-i3 1305U-8GB DDR5 4800MHz-512GB SSD-IPS پیشنهاد می کنم. لینک نمیذاره بفرستم اما خودتون دیجی کالا سرچش کنید. ۴۴ تومنه
توی بازار احتمالا به ۴۰ تومن هم پیدا میشه. البته رمش رو نوشته قابل ارتقا نیست اما بعید میدونم نباشه. دیگه ترجیحا مدلی بگیرین که رمش ddr5 ۱۶ باشه یا اگه ۸ عه دست کم دو اسلات داشته باشه و قابل ارتقا باشه.
صفحه نمایش ips هم برای فیلم دیدن خیلی بهتره و اگه سمت پنل tn برید پشیمون میشید. یک سری لپتاپ ها دیدین برای اینکه صفحه سیاه دیده نشه باید هی زاویه اش رو تنظیم کنید بسته به اینکه از بالا به صفحه نگاه می کنید یا پایین. اونا پنل tn عه و واقعا جالب نیست. رنگ های ips هم خیلی بهتره. از بین اون سه مورد، یکی هم که اهمیت داشته باشه به نظرم همین پنل ips شه. اندازه صفحه ام سعی کنید ۱۵ و نیم یا ۱۶ اینچ باشه باشه و ۱۴ اینچی نگیرین.
حافظه هم الان ssd nvme با فرم فاکتور m.2 روی بورسه. لپتاپ های قدیمی تر ممکنه sata باشن که قدیمی شده دیگه. اگه سمت لپتاپ دست دو رفتین این مورد رو لحاظ کنین که حتما m.2 بخوره. ظرفیت زیر ۵۰۰ گیگ هم زود پر میشه و مجبورید عوضش کنید بعد یک مدت. لپتاپ های ارزون اکثرا ۲۵۰ گیگ دارن واسه همین تاکید کردم حداقل ۵۰۰ باشه حتما.
شما این سه مورد رو که لحاظ کنید، لپتاپی که میگیرید برای کارای روزمره تون حتما عالی خواهد بود. فقط ۴۰ تومن بازه ای هست که اگه سمت بازار دست دو برین میتونین باهاش یک لپتاپ گیمینگ بگیرین که از حیث مشخصات کلا یک سر و گردن از لپتاپ های اداری بالاتره.
بنابراین خوب تحقیق کنین. مشخصاتی که به نظر من توی این بازه قیمتی مهمه لحاظ کنید رو زیر مجدد واستون میذارم که اگه رفتین حضوری تحقیق کنید نشون بدین به فروشنده ها.
Display: ips 1080p 15.5 or 16 inch
Ram: 8 or 16gb ddr5
Ssd:500gb or 1tb nvme m.2
دست دو های گیمینگ رو هم حتما نگاه کنید. توی دست دو ها میتونین یه چی پیدا کنید که رمش قطعا ddr4 خواهد بود اما به جاش کارت گرافیک داره و سی پی یو شم قوی تره. مخصوصا دست دوم های msi رو نگاه کنین.