2777
2789

با ۳۰ تومن خیلی دستت باز نیست اما

۱. یه چی بگیر یه ترابایت یا حداقل ۵۰۰ گیگ  ssd nvme m.2 داشته باشه

۲. ترجیحا ۱۶ گیگ رم. ۸ گیگ هم اوکیه برای کارهای سبک اما حتما دوتا اسلات رم داشته باشه.

۳. صفحه نمایشش هم ips باشه که ۴تا فیلم هم بشه نگاه کرد.

گرافیکش هم انبورده توی این رنج قیمت. سی پی یو هم خیلی جای مانور نداره توی این رنج. اون موردایی که گفتم مهم ترن برای کارای سبک و حتما بهشون توجه کن و الا زود لپتاپت قدیمی میشه.

به نظرم لپتاپ های دست دو رو هم نگاه بنداز. اگه یکم بگردی چیز تمیز پیدا می کنی و به صرفه تره. شاید بتونی یه چی پیدا کنی که قدیمی تر باشه اما کارت گرافیک هم داشته باشه که باز بهتره.

با ۳۰ تومن خیلی دستت باز نیست اما۱. یه چی بگیر یه ترابایت یا حداقل ۵۰۰ گیگ ssd nvme m.2 داشته باشه۲ ...

تا ۴۰ تومنم میتونم هزینه کنم 

بین ایسوس و اچ پی موندم کدوم بهتره ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۴۰ تومنم میتونم هزینه کنم بین ایسوس و اچ پی موندم کدوم بهتره ؟؟

برند خیلی مهم نیست تا زمانی که یکی از برندهای معروف و شناخته شده باشه. جدیدا یک سری برند های چینی هم که اصلا اسمشون رو نشنیدیم توی بازار وارد شده که واقعا مشخصات و قیمتشون وسوسه کننده است.

من یه چی مثل لپ تاپ 16 اینچی ایسر مدل Aspire Lite AL16 54P-39U1-i3 1305U-8GB DDR5 4800MHz-512GB SSD-IPS پیشنهاد می کنم. لینک نمیذاره بفرستم اما خودتون دیجی کالا سرچش کنید. ۴۴ تومنه

توی بازار احتمالا به ۴۰ تومن هم پیدا میشه. البته رمش رو نوشته قابل ارتقا نیست اما بعید میدونم نباشه. دیگه ترجیحا مدلی بگیرین که رمش ddr5 ۱۶ باشه یا اگه ۸ عه دست کم دو اسلات داشته باشه و قابل ارتقا باشه.

صفحه نمایش ips هم برای فیلم دیدن خیلی بهتره و اگه سمت پنل tn برید پشیمون میشید. یک سری لپتاپ ها دیدین برای اینکه صفحه سیاه دیده نشه باید هی زاویه اش رو تنظیم کنید بسته به اینکه از بالا به صفحه نگاه می کنید یا پایین. اونا پنل tn عه و واقعا جالب نیست. رنگ های ips هم خیلی بهتره. از بین اون سه مورد، یکی هم که اهمیت داشته باشه به نظرم همین پنل ips شه. اندازه صفحه ام سعی کنید ۱۵ و نیم یا ۱۶ اینچ باشه باشه و ۱۴ اینچی نگیرین.

حافظه هم الان ssd nvme با فرم فاکتور m.2 روی بورسه. لپتاپ های قدیمی تر ممکنه sata باشن که قدیمی شده دیگه. اگه سمت لپتاپ دست دو رفتین این مورد رو لحاظ کنین که حتما m.2 بخوره. ظرفیت زیر ۵۰۰ گیگ هم زود پر میشه و مجبورید عوضش کنید بعد یک مدت. لپتاپ های ارزون اکثرا ۲۵۰ گیگ دارن واسه همین تاکید کردم حداقل ۵۰۰ باشه حتما.

شما این سه مورد رو که لحاظ کنید، لپتاپی که میگیرید برای کارای روزمره تون حتما عالی خواهد بود. فقط ۴۰ تومن بازه ای هست که اگه سمت بازار دست دو برین میتونین باهاش یک لپتاپ گیمینگ بگیرین که از حیث مشخصات کلا یک سر و گردن از لپتاپ های اداری بالاتره.

بنابراین خوب تحقیق کنین. مشخصاتی که به نظر من توی این بازه قیمتی مهمه لحاظ کنید رو زیر مجدد واستون میذارم که اگه رفتین حضوری تحقیق کنید نشون بدین به فروشنده ها.

Display: ips 1080p 15.5 or 16 inch

Ram: 8 or 16gb ddr5

Ssd:500gb or 1tb nvme m.2

دست دو های گیمینگ رو هم حتما نگاه کنید. توی دست دو ها میتونین یه چی پیدا کنید که رمش قطعا ddr4 خواهد بود اما به جاش کارت گرافیک داره و سی پی یو شم قوی تره. مخصوصا دست دوم های msi رو نگاه کنین.

تا ۴۰ تومنم میتونم هزینه کنم بین ایسوس و اچ پی موندم کدوم بهتره ؟؟

یه مورد هم که اشاره کنم. بعضی فروشنده های بی انصاف رو دیدم که گرافیک انبورد رو به دروغ به اسم کارت گرافیک معرفی می کنن تا توجه مشتری رو جلب کنن. مثلا یک لپتاپ سی تومنی رو میگن ۴ یا ۸ گیگ گرافیک داره. اونا دروغه. گرافیک انبورد بسته به مورد میتونه مثلا ۴ تا ۸ گیگ از حافظه رم استفاده کنه چون خودش حافظه خیلی کمی داره. این کارت گرافیک نیست. کارت گرافیک معمولا توی لپتاپ های گیمینگ پیدا می کنین که از قیافشون معلومه گیمینگن. ظاهرشون بزرگ تر و یکم غیررسمی تره. Rgb دارند و ... . کلا حرف های هر فروشنده ای رو باور نکنین چون جدیدا همه خیلی بی انصاف شدن.

خودتون قشنگ چک کنین و لپتاپی که بهتون معرفی میشه رو مدلش رو توی گوگل بزنید و مشخصاتش رو از سایت ها نگاه کنید.

موفق باشید.

برند خیلی مهم نیست تا زمانی که یکی از برندهای معروف و شناخته شده باشه. جدیدا یک سری برند های چینی هم ...

گلم ممکنه راجب تبلت هم منو راهنمایی کنید؟

یه چیزی میخوام که فقط کارمو برای درس خوندن از رو پی دی اف راه بندازه. قیمتشم زیر ۲۰ تومن باشه.

گلم ممکنه راجب تبلت هم منو راهنمایی کنید؟یه چیزی میخوام که فقط کارمو برای درس خوندن از رو پی دی اف ر ...

ارزون ترین تبلتی که به نظرم ارزش خرید داره، تبلت samsung galaxy tab a9 plus 128gb 8gb هستش که هم صفحه اش 11 اینچه و به اندازه کافی بزرگه و هم 8 گیگ رم داره و توی نرم افزارهای مختلف اذیت نخواهد کرد. شیائومی رو زیاد پیشنهاد نمی کنم چون اگرچه سخت افزار خوبی داره اما hyper os که نرم افزارش باشه به خوبی one ui سامسونگ نیست.  این رو توی دیجی کالا مدل سیم کارت خورش رو الان زده 24  و مدل بدون سیم کارتش رو زده 22 اما فک کنم هر دو رو توی بازار یکم ارزون تر پیدا کنید.

شیائومی هم رده tab a9 plus سامسونگ، redmi pad se داره که یه کوچولو مشخصاتش از مدل سامسنوگ پایین تره و یک redmi pad 2 داره که جدید تره و اندرویدش هم 15 است و یکمم مشخصاتش مثل رزولوشن و باتریش بهتره.

اگر  فقط برای درس خوندن میخواین خیلی فرق نمی کنه واقعا چی باشه. فقط سایز صفحه نمایشش مهمه که بزرگ باشه. اما اگر استفاده های دیگه هم ممکنه بکنین من خودم شخصا samsung galaxy tab a9 plus 128gb 8gb رو به مدل های شیائومی ترجیح میدم چون نرم افزار سامسونگ مطمئن تره و بیشتر می پسندمش اما اگر با شیائومی کار کردین و مشکلی نداشتین، redmi pad 2 که جدیده روی کاغذ مدل بهتریه.

فقط به نظر من حتما یه چی بگیرین که دست کم 11 اینچ باشه. تبلت های 8 اینچ هم هست که به نظرم 8 اینچ دیگه خیلی کوچیکه و در حد و اندازه گوشیه. هم اینکه حداقل 8 گیگ رم و 128 گیگ حافظه داشته باشه. دقت هم بکنین مدلی که می گیرین سیم کارت خوره یا نه. اگر سیم کارت خور میخواین اشتباهی مدل دیگه ای نگیرین.