2777
2789
من هنوز سین نکردم پیامشو !!!از بالای صحفه خوندم فقط چیکار کنم من الان؟؟؟ اگر بگم اره خونه ما بوده که ...

نیلوفر باید ی جای ب نتیجه عملی ک انجام میده برسه.میتونی امروز رد کنی یا بگی.ولی با دوستت اتمام حجت کنی ک دیگه من شوهرت ازم پرسید یا سوال پرسید من دروغ نمیتونم بگم راستش و میگم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نه نبوده

وای هم دردسر میشه هم پسره تعصبیه میکشه رفیقمو 

نمیدونم برم به دوستم بگم شوهرت اومده پیامم داده خودتو جمع کن؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

به این مورد هم جی...درلا میگن یا نه آخه من شنیدم این لفظ فقط برا زنایی که در قبال پول تن فروشی میکنن

چه فرقی میکنه برای چی تن فروشی کنن اینکه شوهر داره و تن فروشی میکنه خیلی بدتره

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
راستشو بگو یا کلا جواب نده اما دروغ نگو

جرعت نکردم سین کنم هنوز 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من هنوز سین نکردم پیامشو !!!از بالای صحفه خوندم فقط چیکار کنم من الان؟؟؟ اگر بگم اره خونه ما بوده که ...

هرکاری میکنی بکن فقط بهش دروغ نگو

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای هم دردسر میشه هم پسره تعصبیه میکشه رفیقمو نمیدونم برم به دوستم بگم شوهرت اومده پیامم داده خودتو ...

بزار بکشش.اگه تعصب داشت زنش جرات همچین غلطی نداشت

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مگه ازدواج الکیه؟؟

باورت نمیشه چندبارررر باهاش حرف زدیم همش میگه عاشق نشدین بفهمین عشق چیه🙂

چه فرقی میکنه برای چی تن فروشی کنن اینکه شوهر داره و تن فروشی میکنه خیلی بدتره

آره ولی نگفت تن فروشی که ... شاید فقط در حد دوست باشن

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻