2777
2789

یه رفتارایی داره حال ادمو بد میکنه همه کارهاش خشنه 

میریم عروسی یا جایی تا ببینه نازش خریدار سر هرچیز الکی بهونه میگیره جیغ میزنه جالبه این رفتارا فقط وقتی اتفاق میفته که عمو و خاله ها هستن و ناز میکشن همش لگد میزنه لج میکنه یه کارو عمدا انجام میده که من حرصم دربیاد دو سال و نیمه هست این رفتارا عادیه ؟

کامل حرف نمیزنه و کلمه کلمه میگه و نیم زبونه گاهی متوجه منظورش نمیشم جییغغغ بنفش میکشه میاد منو میزنه یا اینکه پدرم خیلی سر به سرش میزاره حالا بابام تا یه نگاه به بچه میندازه جیغ میزنه 

به شوهرم میگم تو لوسش کردی من اصلا ناز نمیکشم هیچی نمیگه زمانی هم که بخاطر کار اشتباه باباش دعواش میکنه جیغو گریه میندازه سرش یه جوری گریه میکنه بیا و ببین که زود باباش میره نازش میکشه واقعا خستم یعضی وقتا از دست رفتاراش خودمو میزنم دیگ انقد الکی گریه میکنه عربده میکشه دیگ روانی میشم نمیدونم چیکارش کنم نمیدونم چه رفتاری کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما برو پیش روانشناس کودک تا بهتر راهنماییت کنه. بچه ها هر سنی نیاز مخصوصی دارن و باید طرز خاصی باهاشون رفتار بشه تا لجباز و خشن نشن. گوشی و تلویزیون کمتر ببینه و خوابش به موقع باشه، براش زیاد کتاب بخون تا حرف زدنش هم خوب بشه

عزیزم حتما برو پیش روانشناس کودک تا بهتر راهنماییت کنه. بچه ها هر سنی نیاز مخصوصی دارن و باید طرز خا ...

با گوشی زیاد سرکار نداره تلویزیونم به خودم باشه روزی یکی دوساعت براش روشن میکنم

شما از مسیر درست خارج نشو، داد نزن، کتک نزن، هرچقدر هم فکرمیکنی نمیفهمه بازم توضیح بده نصبحت کن با بازی، مهربون باش باهاش، الان نه سن تنبیه هست نه منطق داره، از حواس پرتی استفاده کن، کم کم درست میشه، بچه ها تو هر سنی یه چالش دارن از چالشای پسرم بگم بهت سرتو به دیوار میکوبی، این تموم میشه بعدش شروع میشه، فقط مهم اینه بدون آسیب پشت سر بزارن چون همش طبیعیه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

خودتون دوتا باشبد ارومه یانه همیشه همینه.

خودمون دوتا این لوس بازیا خبری نیست چون میدونه من نازشو نمیکشم ولی خشن بودنش اره هست بینی من چند تا ضربه سر دیگه بخوره میشکنه و اینکارو از عزیزی هم میکنه