2777
2789
عنوان

مامانا چرا کسی نیست کمکم کنه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متسفانه این روشم جواب نداده

رو لباسها اسم بزار برای بچه های من جواب بود مثلا اگه لباسی عکس خرگوش داشت میگفت لباس خرگوشی  اسمهای جذاب بزار  یا مثلا جوراب سرعتی تو بیار میپوشی سرعتت زیاد میشه و کلا خلع سلاح میشد با اشتیاق می‌پوشید  یه بدو بدو هم میکرد برام که دیدی سرعتم زیاد شد 😂

از اول سر عوض کردن لباس پدرمو درمیاورد الانم وحشتناکه اوضاع

ای خواهر دختر من از نوزادیش همینه الان یکسالشه،نوزاد بود سه روز سه روز لباس زیریشو‌ نمیذات عوض کنم میرفتم خونه مامانم باهم عوض کنیم الانم انقدر جیغ میزنه ولی من توجه نمیکنم اهنگ‌میذارم پستونکم دهنش تند تند عوض میکنم انگار کتکش میزنی🤣😒

ببرش واسش لباس زیبا بخر بگردونش، کلیپ از مدل های بچه که انواع لباس دارن بزار، ببین فرق میکنه، 

توی خواب عوض کن 

بعدم پفک و چیپس واسش ضرر داره نده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
پس رهاش کن آی از دست مردم کاش زبون به دهن بگیرن تا زندگی راحت بگذره

اونقدر اذیت میشم چپ چپ نگاه میکنن خودمم خیلی عذاب میکشم مثلا با لباس خونگی میره بیرون خودمم خجالت میکشم

ازسرش میوفته دخترمن یه لباسی بودهمش اونومیپوشید یعنی به زورمیشستمش وقتی میشستم بعضی وقتا گریه میکرد

هی میرفت ببینه خشک شده یانه یاهمینجوری که یکم نم بود میپوشید

ولی چندباربهش گفتم بیا کمکم کن بشوریمش صبرکن خشک بشه 

یکی دیگه بهش میدادم بپوشه اسمم گذاشته بودم رولباسش عکس بستنی روش بودمیگفتم بریم لباس بستنی روبپوشیم ببین چقدرخوشگله کم کم ازسرش افتادالان اصلا یادشم نیست 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
اونقدر اذیت میشم چپ چپ نگاه میکنن خودمم خیلی عذاب میکشم مثلا با لباس خونگی میره بیرون خودمم خجالت می ...

منم مثل شمام دوست نداشتم دخترم و فعلا از پوشاک بگیرم ولی از بس گفتن مجبور شدم اصلا همکاری نمیکنه 

ببرش واسش لباس زیبا بخر بگردونش، کلیپ از مدل های بچه که انواع لباس دارن بزار، ببین فرق میکنه، توی خو ...

اون لباسای خونگیشم تو خواب عوض میکنم ولی به محض بیدار شدن کثیفش میکنه وو تا نخوابه تا شب نمیتونم عوضش کنم اصلا