2777
2789
عنوان

برای چاق شدن چکار کنم❓️

180 بازدید | 14 پست

پر خوری کنم یا قرص چاقی بخورم صورت و بدنم خیلی لاغره کمبود وزن دارم روش خوب اگه  هست بگید🙂❤️🌷

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک یک سال کلی پرخوری کردم کلی چیز میز امتحان کردم جواب نداد آخر با جوانه گندم چاق شدم، توی همه چی میریختم، سوپ سالاد نوشابه آبمیوه شیر حتی چای، میریختم وسط خرما گردو میذاشتم میخوردم باهاش حلوا درست میکردم یکسره فقط پودر جوانه گندم می‌خوردم خیلی چاق شدم

فقط با خوردن میشه منم کلی تاپیک زدم و دنبالش بودم نهایتا با اشتهااور تونسم یع چند کیلو اضافه کنم الانم قرص معده مصرف میکنم ک بتونم غذا بخورم حتما صبونه بخور و میان وعده میوه و یه کیکی چیزی داشته باش یا سیب زمینی ..شیرموز هم تاثیر زیادی داره شبا بخور 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
من نزدیک یک سال کلی پرخوری کردم کلی چیز میز امتحان کردم جواب نداد آخر با جوانه گندم چاق شدم، توی همه ...

آماده میخریدی عزیزم ؟

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍