2777
2789
نه بابا نگران نباش عزیزم اگه علائم داشت حتما تا الان مشخص شده بود اسی هر جا بردی مهمکنی بیرون صدقه ب ...

دقیقاً باید همینکارو کنم🥺 عزیزم آخه تو گوگل نوشته بعضی مشکلات خودشون رو نشون نمیده و ممکنه سالها بعد خودشون رو نشون بدن😭

ممنونم.لطفا برا نینیم دعا کن چیزیش نشه بعد ازین🥺😭🙏🏼🙏🏼🙏🏼خیلی معصومه دلم داره آتیش میگیره😭

باشه عزیزم حتما

نمیدونم ندیده عاشقش شدم انگار🥲😂❤️

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غصه نخور جمجمه نوزاد نرم و انعطاف پذیره چیزی نشده چند روزم که رد شده دیگه غصه چیو میخوری . همی ...

ممنونم ولی تو گوگل نوشته بعضی مشکلات اول بدون علامتن و سالها بعد ممکنه خودشون رو نشون بدن😭🥺

دقیقاً باید همینکارو کنم🥺 عزیزم آخه تو گوگل نوشته بعضی مشکلات خودشون رو نشون نمیده و ممکنه سالها بع ...

عزیزم بالاتر از خدای بزرگ که نداریم همین امشب صدقه بده و با تمام وجودت به خدا بسپار 

عزیزم بالاتر از خدای بزرگ که نداریم همین امشب صدقه بده و با تمام وجودت به خدا بسپار

ممنونم حتماً🥺🙏🏼تو رو خدااا برای طفل معصومم دعا کنید🥺خیلی نینیم مظلومه😭😭😭

ممنونم حتماً🥺🙏🏼تو رو خدااا برای طفل معصومم دعا کنید🥺خیلی نینیم مظلومه😭😭😭

به خدا راس میگم خیالت راحت نی نی هیچیش نیست سلامت سلامت دیگه فکر نکن بهش من دلم هیچوقت اشتباه نمیکنه

به خدا راس میگم خیالت راحت نی نی هیچیش نیست سلامت سلامت دیگه فکر نکن بهش من دلم هیچوقت اشتباه نمیکنه

فدات بشم ممنونم🥺ای خداااا کاش همینی که میگین باشه😭🙏🏼خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم🥺❤️

دخترم نگران نباش انشاله که خطر رفع شده حالا بزار تا من بگم تو شهر ما برا هفته  نوزاد که به دنیا میاد دو خانواده پدر مادر خانمها میان یه دور همه ای منم پسرم رو زمین که پسر خواهر شوهرم پا رو برد بالا زد تو سر پسرم فوری مادر شوهر می گفت چیزیش نشده من هی گریه می کردم دخترم تا خدا نخاد چیزی نمشه الان پسرم سی نو سالشه اینو گفتم که نگران نباشی من دکتر هم نبردم دورت بگردم

دخترم نگران نباش انشاله که خطر رفع شده حالا بزار تا من بگم تو شهر ما برا هفته نوزاد که به دنیا میاد ...

خیلی ممنونم🥺 خداروشکر خدا حفظشون کنه.لطفا برای پسر منم دعا کنید چیزیش نشه بچم🥺😭🙏🏼🙏🏼🙏🏼

تقریباً همه‌  والدین یه بار این تجربه‌  تلخ رو دارن، اما بیشتر موارد، ضربه‌های سطحی به سر نوزاد باعث آسیب جدی نمی‌شن — مخصوصاً اگر بعد از اون کودک طبیعی رفتار کرده باشه.

1️⃣ استفراغ مکرر یا بی‌قراری غیرعادی  
2️⃣ خواب‌آلودگی شدید یا بی‌حالی  
3️⃣ گریه‌ی غیرقابل کنترل یا جیغ متفاوت از همیشه  
4️⃣ کبودی، تورم یا فرورفتگی در محل ضربه  
5️⃣ حرکات غیرطبیعی چشم یا بدن (مثل لرزش یا تشنج)  
6️⃣ بیرون‌زدگی یا سفتی فونتانل (ملاج)

✨ در ۲۴ ساعت اول، نوزاد و هر چند ساعت به آرامی بیدارش کن تا مطمئن بشی هوشیاره.
✨ از کمپرس سرد برای تورم استفاده کن (فقط چند دقیقه).
✨ اگر استفراغ، خواب غیرعادی یا تغییر رفتار دیدی، حتماً دوباره معاینه بشه توسط پزشک.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی درباره‌ی ضربه به سر نوزاد، علائم خطر و اقدامات فوری
در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1