2777
2789
بچه سه ماهه ام رو چشم زدن😭😭😭 بعد اینکه بردم مهمونی. و خیلیا تعریف کردن،درست فرداش پام گیر کرد به ...

من بچم ۹ ماهش بود طبقه دوم بودم کسی خونه نبود دخترمم ۲ سال و نیمش بود دست شویی تو بالکن بود گلاب بروت همش اسهال و دلپیچه داشتم هر ده دقیقه تو دست شویی بودم دخترم درو باز میکنه پسرم چهار دست و پا میره از پله ها پرت میشه بردم بیمارستان همون اول کاری گفتن بالا بیاره خطر ناکه بالا اورد بیهوش شد بعدشم گفتن تموم کرد ولی خدارو شکر دوباره برگشت به زندگی 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم ۹ ماهش بود طبقه دوم بودم کسی خونه نبود دخترمم ۲ سال و نیمش بود دست شویی تو بالکن بود گلاب برو ...

یا خدااا😯🥺خداروهزار مرتبه شکر عزیزم که الان حالش خوبه😍🙏🏼خدا بخواد همینه...الان گل پسرتون چند سالشه؟

ماشاالله بهش😍کاش خدا برای پسر منم بخواد که سالم بمونه🥺🙏🏼❤️

واااا چرا سالم نمونه دور از جونش کنن ...

عزیزم یک هفتع گذشته مشخصه سالمه ماشللع هیچیشم نیست به دلت بد راه نده

واااا چرا سالم نمونه دور از جونش کنن ...عزیزم یک هفتع گذشته مشخصه سالمه ماشللع هیچیشم نیست به دلت بد ...

انشاالله گلم🥺🙏🏼آخه شما رفتین و از سر پسرتون عکس انداختن و میدونستین چیزیش نمیشه🥹ولی من نرفتم و نگرانم🥲توکلم به خداست فقط🙏🏼🙏🏼🙏🏼

فدای شما خیلی ممنونم🙏🏼🥺خدا خیرتون بده

دورت بگردم دخترم بچه مریض میشه اسییب می بینه  همین جوری که بزرگ نمیشه همین حرفها رو به دختر خودم هم گفتم مادر مادر باید قوی باشه نه فوری جا بزنه مادر خدا نگهداره کوچلو باشه خودش مراقب باشه الهی امین

فدای شما خیلی ممنونم🙏🏼🥺خدا خیرتون بده

دورت بگردم دخترم بچه مریض میشه اسییب می بینه  همین جوری که بزرگ نمیشه همین حرفها رو به دختر خودم هم گفتم مادر مادر باید قوی باشه نه فوری جا بزنه مادر خدا نگهداره کوچلو باشه خودش مراقب باشه الهی امین

دخترم پسرم بقدری اذیت می کرد چه بلاها به سرش نیومد اون زمان من پیش خانواده شوهرم زندگی می کردم هر کاری میکرد همه میگفتن بچه اس سر انگشتر رفت تو بینش دکتر بدبختی درش اوردن اگه بگم  یه کتاب میشه الان چهل سالشه بقدری ارام مهربون هست که خدا رو شکر میکنم اما خاطرش برام مونده فدات بشم مادر نگران نباش