2777
2789

اصلا دست و دلم به کارای خونه نمیره. آخرین باری که آشپزی کردم یادم نیست. تا وقتی که همه ظرفام کثیف نشن نمیشورمشون😞 خیلی وقتا برای اینکه حوصله نداشتم موهامو با اتو صاف و مرتب کنم قرار بیرون رفتنمو کنسل کردم😑

زود به زود میرم حموم تقریبا روز درمیون ولی به زور خودمو میبرم😐 اگه لباسشویی وجود نداشت نمیدونم چجوری میتونستم لباسامو بشورم چون تقریبا بعد هر بار استفاده از لباسای محل کارم باید بندازم ماشین لباسشویی تا زحمت بکشه و بشوره برام🥺 باید ماشین ظرف شویی هم بخرم😋😍

سوالی که برای خودم و بقیه پیش میاد اینه که چطور درس خوندم و هر روز میرم سرکار🥸البته قبلا انقد تنبل نبودم و دلیل اینکه استعفا نمیدم مشخصه چون نمیتونم بی پول بمونم😂

شاید بگید افسرده ای بله من افسرده ام ولی قبل از افسردگی هم تنبل بودم و حال انجام هیچ کاری بجز درس خوندن نداشتم که الان دیگه حال درس خوندنم ندارم😭

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اگه خوندید راه حل بدید

مشاوره رفتم ولی حوصله نداشتم تمریناشو انجام بدم

دارو هم یه مدت خوردم خوب بود ولی بعد چند وقت دیگه یادم میرفت دارو بخورم اونم ول کردم😬

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

تنبل ترین یکی هس .

حتی رختخواباشونم جمع نمیکنه 

ظرف و ظروف و خانه و.... آشغال و کثافت و‌.... برداشته .

هم تحصیل کرده است هم شاغله .‌

خسیسه  . حیفش میاد آب باز کنه 😑  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دوستان اگه خوندید راه حل بدیدمشاوره رفتم ولی حوصله نداشتم تمریناشو انجام بدمدارو هم یه مدت خوردم خوب ...

چه دارویی من کارنکرده خسته م به منم بگو

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

میتونم بپرسم شغلتون چیه ؟ساعتش چقدره ؟شایدواقعاسخته کارتون

ساعتش اداریه گلم

شغلم خیلی پراسترسه دلیل افسردگیم همینه ولی راستش تایم آزاد زیاد دارم در حال حاضر. اگه افسرده نبودم الان باید کلی کار میکردم 

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

دوستان اگه خوندید راه حل بدیدمشاوره رفتم ولی حوصله نداشتم تمریناشو انجام بدمدارو هم یه مدت خوردم خوب ...

شاید چون خواب کافی نداری همیشه کِسِل هستی و مغز و بدنت یاری نمیکنن واسه کارهای دیگه

خوابت چطوره

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده