2777
2789

امروز دانشگاه بودم رفتم امور کلاسها ی سوال بپرسم  بعد ی پسره اونجا بود پشت میز نشسته بود حالا نمیدونم دانشجو بوده یا چی...

بعد گفتم نمیدونم این هفته کلاسمون تشکیل میشه یا ن گفت با کدوم استاد کلاس داری دخترمممم؟🤣💔

اخه دخترممم؟؟؟؟؟من ب کجام میخوره دختر تو باشممم؟؟

پسره حدود ۲۳،۲۴ سالش بود من ترم اولیم و ۱۸ سالمه یخورده بی بی فیسم

الان نمیدونم از این حرفش ناراحت شم یا چییی؟🫠

اگ میخای توهین کنی یا هیت بدی لطفا پست نزار خوشگلم🤍

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یادش رفته بود اون روز عینک بیاره🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

دیگه هرچیم بیبی فیش باشی دختر 13 ساله که نمیتونه بره دانشگاه حداقل میفهمه 18 هستی

بنظرم بی منظور گفته و از روی ادب و احترامه تو سخت میگیری الکی

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

تو هم عمو صداش میکردی 😂 خواسته  سال بالایی بودنشو‌ به رخ بکشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦