2777
2789
عنوان

پسره 2️⃣3️⃣ سالشه ب من میگه دخترم😐🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا اینجوری میگید بزار یبارم ک شده اسی ذوق کنه😁منم دهه شصت هستم اما فک میکنن ۱۹ یا بیس سالمه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

منظوری نداشت ، منم اینجا ازین القاب استفاده میکنم واسه ادمای یکی دوسال کوچیکتر از خودم 😂🙏🏻

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اگه دوست نداشتی میگفتی من دختر شما نیستم

بابا من وقتی اومدم بیرون فهمیدم چی گفتههه

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

شاید آقاهه بیبی فیس بوده

هرچیم باشه بهش نمیخورد بابای ی دختر ۱۸ ساله باشههههه

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بهتر بود بگه خواهرم ولی خب خاست خیلی فاز بزرگ ترا رو بگیره😂

کاش میگف😂

دیگه گذشته همون موقع باید عکس العمل میداشتی الان دیگه دیره بهش فک نکن.

چی میگفتممم؟

من زبون ندارم اصن🫠