من روز اول تایم خونریزی زیادی داشتم طوری که هربار میرفتم دستشویی باید عوض میکردم اما الان به روز سوم میرسم خیلی تعجب میکنم اصلا خبری از اون پریودی سابق نیس.انگار روز چهار پنجره اصلا خیلی برام عجیبه واقعا دارم نگران میشم
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چندماه اینطوری شدی. میرفتی سونو؟ ولی بعضی ماها اینجوری میشه.
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
عادیه همه یجور نیستن که بعضیا پریودشون 3 روزس بعضیا تا 7 روزم میرسه هرچیم که به روزای اخر میرسه حجم ...
من تا ۷ روز پریود بودم همیشه تا روز۳ م شدید بود یعنی پدم خیلی خیس بود طوری که هربار میرفتم دستشویی باید عوض میکردم. الان دوماهه اینطوری شدم الان سرکار میرم استرسم زیادا اعصاب خوردیمم همینطور. نسکافه م این مدت تو هفته امثر روزا میخوردم ناهارم میل نداشتم بخورم بجاش بیسکوئیت و نسکافه میخوردم