2777
2789
عنوان

امروز بعد از سی سال خرمالو خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 94 پست

پرز های روی زبان هر هفت سال تغییر جهت میدن برای همین اگر از چیزی واقعا متنفر هستید حداقل هر هفت سال یک بار امتحانش کنین احتمال اینکه از سطح تنفر تون کم بشه و حتی عاشقش بشید هست.

متن جالبی نوشتی واقعیت ترس از تغییر رو به زیبایی نمایش دادی 👏🏻

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرز های روی زبان هر هفت سال تغییر جهت میدن برای همین اگر از چیزی واقعا متنفر هستید حداقل هر هفت سال ...

ممنون از نگاه زیباتون😘😘

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

@دختر_زیبا_اردیبهشت‍

سلام قشنگم 

خوبی ؟

دختر ماهت خوبه ‌؟

ببخشید من تعلیق بودم😎😬😁 الان ازاد شدم 😂

من خیلی به خاطر موضوعاتی که صرفا احتماله خودمو عذاب دادم و همچنانم میدم 

فرمایش شما کاملا صحیحه 

سلام قشنگم خوبی ؟دختر ماهت خوبه ‌؟ببخشید من تعلیق بودم😎😬😁 الان ازاد شدم 😂من خیلی به خاطر موضوعات ...

سلام عزیزم مرسی قربونت برم خودت خوبی؟ مادرت بهتر شد؟ فدای سرت منم دائم تعلیق میشم

منم خیلی پیش اومده ولی باید با ترسات روبه رو شی

سلام عزیزم مرسی قربونت برم خودت خوبی؟ مادرت بهتر شد؟ فدای سرت منم دائم تعلیق میشممنم خیلی پیش اومده ...

خیلی ممنون عزیز دل 

خداروشکر خوبیم 

به مرحمت شما😘

سر کلاسای دانشگاهم یه چالش پیش اومده 

شما دعا کن حل بشه با دل مهربونت 😗

خیلی ممنون عزیز دل خداروشکر خوبیم به مرحمت شما😘سر کلاسای دانشگاهم یه چالش پیش اومده شما دعا کن حل ب ...

خداروشکر انشالله همیشه خوب باشید

انشالله چیزی نیست حل میشه عزیزم😘😘