2777
2789
عنوان

اونایی که بیدارن بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 54 پست
مکه هنوزم صورتو کبود میکنن دکترا؟😕😕 البته شاید جز زیبایی مشکل هم داشته

انقد ناله میکرد سرشم بالا گرفته بود خونین و مالین بود

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
عزیزم من عصر امپول زدم هیچیم نبود خیلی هم حالم بهتربود ولی ساعت 1شب که یه چندساعت پیش بود هی یکدفعه ...

عزیزم ایشالا چیزی نیسا تلقین نکن عزیزم

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وگزا خییلی عوارض داره دکتر دوبار واسه من زد دفعه سوم باز نوشت برام ولی نزدم . گلم من این حالت گیجی ...

بخدا میترسم بهشون بگم .من موقع بعداز بیهوش اومدن اصلا بالا نیوردم روز دوم رفتم مطب مش از بینیم کشیدن بیرون بهترشدم الان امروز که ساعت 6اممول دگزامو زدم بازم حالم خوب بود وللی از ساعنت 1حالم بد شد.صبح برم بیمارستان بهشون بگم؟

به نام خدا...نورلین هستم
گلم دگزا حساسیت داره گمونم شما جمعه نزن امشب رو هم لطفا نخواب و بنظرم بهتره بری دکتر حالا مخالف هم ب ...

عزیزم چرا نخوابم یعنی واقعا خطرناکه ؟

به نام خدا...نورلین هستم
برو بیمارستان دگ خانوادت خدای نکرده ب مرگت ک راضی نیستن

توروخدا اسم مرگو نیارید خودم الان میترسم یهو برم اون دنیا دخترم تازه شده 2سالش.گریههههه

به نام خدا...نورلین هستم
عزیزم چرا نخوابم یعنی واقعا خطرناکه ؟

بیشک من نظرمو گفتم شما داروی بیهوشی هنو  تو بدنته اگه دگزا حساسیت زا باشه که گمونم هست پدر و مادر راضین دکتر نرید نمزخوام بترسونمتون ولی پیشگیری عاقلانه نیست 

گلم دگزا حساسیت داره گمونم شما جمعه نزن امشب رو هم لطفا نخواب و بنظرم بهتره بری دکتر حالا مخالف هم ب ...

اصلا نمیشه باهاشون درست وحسابی حرف زد .اصلا تفهام  ودرک ندارن مخصوصا پدرم از وقتی عمل کردم نگاهم نمیکنه .حالا موندم صبح بشه بلکه بتونم به شوهرم بگم بیاد دنبالم ببرتم بیمارستان.

به نام خدا...نورلین هستم
بیشک من نظرمو گفتم شما داروی بیهوشی هنو  تو بدنته اگه دگزا حساسیت زا باشه که گمونم هست پدر و ما ...

ارهدحساسیت زاس.خب دکتر چرا تجویز کرده برام خیلیا مثل من نتونستن بالا بیارن .خب الان بیدار بمونم تاصبح؟؟ اثرات این اممول نمیدونید کی از بدنم خارج میشه؟

به نام خدا...نورلین هستم