سلام بچه خا من با امروز میشه 4روزی که عمل بینی انجام دادم .حالم مثل تموم اونایی که عمل میکنن وورم میکنن وهنوز اثرات بیهوشی دروشون بوده هست حالا دکتر برام امپول دگزامتازون تجویز کرده برای تمام بیماران که عمل کردم یکیش چهارشنبه زدم یکی هم گفتن جمعه .حالا از وقتی این امپول لعنتیو زدم حس میکنم هی میخوام برم تو کما خیلی حالم بد میشه ضربان قلبم بشدتت رفته بالا اومدم خونه اقام استراحت ولی میترسم بهشون بگم حالم اینطور شده چون اونا با عملم مخالف بود به شوهرم گفتم گفت الان میام میبرتم بیمارستان بهش گفتم نیا چون از خانوادم میترسم 19سالم هم هست میترسم یهو ایست کنم برام ایت الکرسی بخونید اگر میشه تاصبح برم بیمارستان الان اومدم اینجا بلکه یکم بهترشم
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
امروز یه دختری عمل کرده بود صورتش خونی کبود هیم ناله میکرد مشکلش چی بوده؟!
شاید حالت تهوع داشت از بیهوشی وگرنه بینی که درد نداره البته بینی با بینی فرق میکنه .من فقط تت روز دوم حالم بد بود امروز که رفتم دگزارو زدم الان که ساعت 3هست حالم بد شده
عزیزم من عصر امپول زدم هیچیم نبود خیلی هم حالم بهتربود ولی ساعت 1شب که یه چندساعت پیش بود هی یکدفعه حالم بد میشد همه هم خوابن رفتم مادرمو بیدارکردم از ترسم گفتم شاید زندهدنمونم مادرم بهم خنددید گفتم تز این فکرا نکن منو اورد پیشش گفت پیشم بخواب
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست