2777
2789
عنوان

اونایی که بیدارن بیان اینجا

273 بازدید | 54 پست

سلام بچه خا من با امروز میشه 4روزی که عمل بینی انجام دادم .حالم مثل تموم اونایی که عمل میکنن وورم میکنن وهنوز اثرات بیهوشی دروشون بوده هست حالا دکتر برام امپول دگزامتازون تجویز کرده برای تمام بیماران  که عمل کردم یکیش چهارشنبه زدم یکی هم گفتن جمعه .حالا از وقتی این امپول لعنتیو زدم حس میکنم هی میخوام برم تو کما خیلی حالم بد میشه ضربان قلبم بشدتت رفته بالا  اومدم خونه اقام استراحت ولی میترسم بهشون بگم حالم اینطور شده چون اونا با عملم مخالف بود  به شوهرم گفتم گفت الان میام میبرتم بیمارستان بهش گفتم نیا چون از خانوادم میترسم 19سالم هم هست میترسم یهو ایست کنم برام ایت الکرسی بخونید اگر میشه  تاصبح برم بیمارستان الان اومدم اینجا بلکه یکم بهترشم

به نام خدا...نورلین هستم

امروز یه دختری عمل کرده بود صورتش خونی کبود هیم ناله میکرد

مشکلش چی بوده؟!

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما با دکترت مشورت کن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
امروز یه دختری عمل کرده بود صورتش خونی کبود هیم ناله میکرد مشکلش چی بوده؟!

شاید حالت تهوع داشت از بیهوشی وگرنه بینی که درد نداره البته  بینی با بینی فرق میکنه .من فقط تت روز دوم حالم بد بود امروز که رفتم دگزارو زدم الان که ساعت 3هست حالم بد شده

به نام خدا...نورلین هستم
شاید حالت تهوع داشت از بیهوشی وگرنه بینی که درد نداره البته  بینی با بینی فرق میکنه .من فقط تت ...

به دکترت میگفتییی

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

وگزا خییلی عوارض داره

دکتر دوبار واسه من زد دفعه سوم باز نوشت برام ولی نزدم .

گلم من این حالت گیجی رو فقط دوساعت بعدعمل داشتم وتمام..

حتما برو بیمارستان به خانوادت بگو خدایی نکرده چیزی شد درجریان باشن بتونن کمکت کنن حداقل

یه 
به دکترت میگفتییی

عزیزم من عصر امپول زدم هیچیم نبود خیلی هم حالم بهتربود ولی ساعت 1شب که یه چندساعت پیش بود هی یکدفعه حالم بد میشد همه هم خوابن رفتم مادرمو بیدارکردم از ترسم گفتم شاید زندهدنمونم مادرم بهم خنددید گفتم تز این فکرا نکن منو اورد پیشش گفت پیشم بخواب 

به نام خدا...نورلین هستم

برات آیة الکرسی خوندم عزیزم...انشالله ک چیز مهمی نیست...

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
نمیدونم چیکارکنم میترسم بخوابم یهو خدایی نکرده ازحال برم ایست کنم 

برو بیمارستان دگ خانوادت خدای نکرده ب مرگت ک راضی نیستن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست