2777
2789
ای وای عزیزم تو این دوره زمونه ادم درست دیدی سفت بچسب این دلایل بچگونه چیه ادم مغرور از دور قشنگه نه ...

ن دنبال آدم واقعی زندگیمم بخدا 

بیست و دو سالمه خیر سرم 

ولی من خانوادمم محبت زیادی میکنن بهم ی جوری میشم 

بدم میاد 

محبت کردنو دوس دارم ولی اندازه ن خیلی زیاد 

همچین آدمیم دست خودمم نیس 

نمیدونم چیکار کنم 

الان با یکی دیگ آشنا شدم ینی بهش حس پیدا کردم چون مغروره یکم هم محبت میکنه هم ب وقتش مغروره و زیاد ب پروپام نمیپیچع 

نمیدونم دارم راه درستی میرم یا ن 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا نامردی کردی درحقش

اخه هی میگفتم فلانی همچی ب اندازه قشنگه 

تعادل خوبه هی سر بسته گفتم 

ولی خب گوش نکرد 

کلا آدم عجیبی ام من از خودم بدم میاد 

افسردم شدم جدیدا 

احساسیم نیستم زیاد 

اما برعکس پسرای فوق احساسی گیرم میاد 

من دوس دارم مرد مث مرد رفتار کنه جدی و خشن طور 

مثل مردای قدیم 

نمیدونم چمه 

ن دنبال آدم واقعی زندگیمم بخدا بیست و دو سالمه خیر سرم ولی من خانوادمم محبت زیادی میکنن بهم ی جوری م ...

راهی که میری اشتباهه تهش اکست یه دختر دیگه رو خوشبخت میکنه و تو میمونی با عمری که الکی هدر دادی

اخه هی میگفتم فلانی همچی ب اندازه قشنگه تعادل خوبه هی سر بسته گفتم ولی خب گوش نکرد کلا آدم عجیبی ام ...

پدرتون جدی هستن؟

خب وقتی با این اقا اشنا شدین نفهمیدین احساسیه؟ زود ازش جدا میشدی وابسته نشه

چندوقت تو رابطه بودین

پدرتون جدی هستن؟خب وقتی با این اقا اشنا شدین نفهمیدین احساسیه؟ زود ازش جدا میشدی وابسته نشهچندوقت تو ...

بابام خیلی جدیه اره 

احساسی خوبه اما اندازه دیگ ن افراط کنه 

ولی من خوشم میاد نمیدونم چرا

ببین چون زیاد بهت محبت و توجه شده هم از سمت خانواده هم از سمت پارتنر محبت برات یچیز خیلی عادی و شاید حال بهم زن شده دنبال ادمی میگردی که برعکس باشه و مغرور 

یه زمانی از مغرور بودن حالت بهم میخوره بالاخره