z7a7 مدیر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 121 عنوان حس ششم قوی بیاد خواهش میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 138 پست سلام حس ششم شما میگه کی ازدواج میکنم؟ مسخره نکنید من ی مشکلی دارم 1404/08/11 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 حست چی میگه بنظرت مهاجرت میکنم در اینده ۶ ۷ سال دیگه؟بین کانادا و استرالیا؟توشغلم موفق میشم؟خودم دوس ... بابات شغلش دولتی بوده؟
ژوپیتر_مهربون عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 28 غرور نه یا ینفر جلوشو گرفته نیاد جلو و قانعش میکنهیا میترسه قبول نکنی ضایع شهیه جایی راهتون به هم می ... عزیزم من به حاجتم میرسم؟و اینکه رضا پاپیش میزاره برای دوستی؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 بابات شغلش دولتی بوده؟ بله اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 کی میاد؟ دلتنگ نیس؟. منو میبینه چه حسی داره؟ الان استرس چیزیو داری؟یا اظطراب؟
z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 121 سنتی اما نه قوم و خویش زیاد نزدیک آشنا اما آشنای دور شغلش چیه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 منم میگید خواهسا کی میریم تو رابطه ؟؟بهم میرسیم؟؟ کی ؟؟ اشتباه ریپ زدی گل اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 بله مهاجرت حس نمیکنم تا شیش سال اینده داشته باشی بقیش دیگه حسم دور نمیره فکر نمیکنم و اگرم مهاجرت کنی قطعا برای درس مهاجرت میکنی و کانادا برای رشتت
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6883 بابات شغلش دولتی بوده؟ منم میگید خواهسا کی میریم تو رابژه ؟؟بهم میرسیم ؟؟کی مممنونم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 مهاجرت حس نمیکنم تا شیش سال اینده داشته باشی بقیش دیگه حسم دور نمیره فکر نمیکنم و اگرم مهاجرت کنی قط ... خودمم خواستم برای درسمه فقط حست رو درسم چی میگه؟حس میکنی ع حسی داره به من؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
خانوم_طاهره عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 1132 از خوندن تاپیکت اصن کلا عدد پنج میاد تو ذهنم ازدواجت میتونه پنج وعده دیگه باشه یا پنج روز یا پنج ماه ... میشه بگید فرد موردنظرم حالش چطوره؟ دلم براش شور میزنه 🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑🏫 🌾
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 مهاجرت حس نمیکنم تا شیش سال اینده داشته باشی بقیش دیگه حسم دور نمیره فکر نمیکنم و اگرم مهاجرت کنی قط ... شخصیت همسر ایندم و شغلش رو چی حس میکنید؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 خودمم خواستم برای درسمه فقط حست رو درسم چی میگه؟حس میکنی ع حسی داره به من؟ اره ممکنه برا درس داشته باشی مهاجرت و حس میکنم درس میخونی اما استرس یا اظطراب همش یادت میره؟حس عاشقانه نه
ghazalll___82 عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 171 از خوندن تاپیکت اصن کلا عدد پنج میاد تو ذهنم ازدواجت میتونه پنج وعده دیگه باشه یا پنج روز یا پنج ماه ... عزیزم میشه لطفا بگی من کی قراره عرفانو ببینم؟🥲🙏🏼