z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 112 عنوان حس ششم قوی بیاد خواهش میکنم 642 بازدید | 138 پست سلام حس ششم شما میگه کی ازدواج میکنم؟ مسخره نکنید من ی مشکلی دارم 1404/08/11 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 اره از خوندن تاپیکت اصن کلا عدد پنج میاد تو ذهنم ازدواجت میتونه پنج وعده دیگه باشه یا پنج روز یا پنج ماه یا پنج هفته و اصولا همیشه حسام درسته و همیشه هرجی میشه از قبل میگم قراره چی بشه
z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 112 از خوندن تاپیکت اصن کلا عدد پنج میاد تو ذهنم ازدواجت میتونه پنج وعده دیگه باشه یا پنج روز یا پنج ماه ... ۵ وعده یعنی چی؟ ممکنه ۵ سال باشه؟اگه ۵ سال دیگه باشه ترجیحم اینه ازدواج نکنم
مشک_عنبر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 747 از خوندن تاپیکت اصن کلا عدد پنج میاد تو ذهنم ازدواجت میتونه پنج وعده دیگه باشه یا پنج روز یا پنج ماه ... عزیزم میشه بهم بگی که ر حسش چیه بهم؟ خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 ۵ وعده یعنی چی؟ ممکنه ۵ سال باشه؟اگه ۵ سال دیگه باشه ترجیحم اینه ازدواج نکنم نه اصولا توی وعده ها اصن سال نیسته ته تهش پنج هفته و پنج ماه
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 عزیزم میشه بهم بگی که ر حسش چیه بهم؟ ابروهات پر حجمه؟و مشکی؟
مشک_عنبر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 747 ابروهات پر حجمه؟و مشکی؟ حجمش متوسطه نه زیاد نه کممشکی بله خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23813 از خوندن تاپیکت اصن کلا عدد پنج میاد تو ذهنم ازدواجت میتونه پنج وعده دیگه باشه یا پنج روز یا پنج ماه ... شخصیت و نی نی زنداییم چیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 حجمش متوسطه نه زیاد نه کممشکی بله اگه ر توی حروف اسمیش آ داشته باشه حسش میتونه این باشه یا دوس داره پیشنهاد بده بهت یچیزی جلوشو گرفته یا ازت کاملا متنفره یکی از این دوتا بین اینا نه
viiolent عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 3579 اگه ر توی حروف اسمیش آ داشته باشه حسش میتونه این باشه یا دوس داره پیشنهاد بده بهت یچیزی جلوشو گرفته ... اونی که تو ذهنمه دوسم داره یا نه؟ بر میگرده؟
مشک_عنبر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 747 اگه ر توی حروف اسمیش آ داشته باشه حسش میتونه این باشه یا دوس داره پیشنهاد بده بهت یچیزی جلوشو گرفته ... بله اخرش آ دارهچی جلوشو گرفته تردید یا غرور؟ در اخر چی میشه ؟ خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 شخصیت و نی نی زنداییم چیه؟ شخصیتت تقریبا مذهبی هستییکم خود کم بین هستیبه کارای هنری علاقه داریخودتو یه ادم قوی جلوه میدی اگه تو حروف اسمی زن داییت ز داره دختره نینیش
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6857 نه اصولا توی وعده ها اصن سال نیسته ته تهش پنج هفته و پنج ماه منم میگید کی میریم تو رابژه ؟؟بهم میرسیم ؟؟کی ممنونتم