ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن متاسفانعععع مادرم اصلا ب فکر نیس فقط دعام کن بگو این چن روز چکنم تا برم سفر برگردم
شوخی بردار نیست باید بری دکتر دارو بده میتونی نورتیسترون بخوری عقب بندازی ولی چون تنبلی داری نکن
فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم
شوخی بردار نیست باید بری دکتر دارو بدهمیتونی نورتیسترون بخوری عقب بندازی ولی چون تنبلی داری نکن
اره ن همین مشکلم تنبلیه ک نمیتونم ال دی و اینام بخورم تاحالا نخوردم میترسم بد تر شه کاشکی ایندفعه فقط لک بینی باشه برم زیارت برگردم اگ لک بینی باشه با مفنامیک قطعش میکنم
اره ن همین مشکلم تنبلیه ک نمیتونم ال دی و اینام بخورم تاحالا نخوردم میترسم بد تر شه کاشکی ایندفعه فق ...
ایشالله بری برگردی بشی بتونی زیارت کنی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم ممنون امروز حس میکنم ترشحاتم کم شده میگم کاش اگ بخاد بشه لااقل بشه تا ۹ روز دیگ قرص مفنا ...
ایشالله بتونی راحت بری زیارت
1
5
10
15
20
25
30
35
40