2777
2789
عنوان

چیکار کنم نمازمو بخونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5472 بازدید | 27 پست

یه چیزی درمورد خدابهت بگم امروز یکی از دوستام یه داستانی گفت درمورد رحمت خدا ،واااقعا قشنگ و عبرت آموزه،بحث این بود که فرزند زیاد خوبه یاکم،بحث داغ بود،بعد گفت که یه روز پیامبر داشتن بااصحابشون از کناره قبرستون رد میشدن بعد یه دفه به اصحاب میگن بدوید،.....بعد که ازونجا رد میشن،میرن جای دیگه،و برگشتنی ازهمونجا باز رد میشن،اصحاب میگن بدویم؟؟پیامبر میگن نه،میگن پس چرا رفتنی دویدیم؟

گفت اون موقع توی یک قبری داشتن کسی رو عذاب میدادن من نتونستم تحمل کنم گفتم بدویم،الان خداوند به من رساندند که فرزندآن مرحوم رفت مکتب و استاد به او بسم الله الرحمن یاد داد،وقتی فرزند این ذکر رو تکرار کرد،به واسطه. آن الرحمن الرحیم که اون بچه گفت عذاب از پدر برداشته شد،و خدا شرم کرد پس خدا رو رحمان و رحیم خطاب کنه،وخدا پدر روو عذاب کنه (۲نکتهداشت،هم فرزند آوری،(واینکه ما مسئول رزق بچه نیستیم وفقط واسطه ایم وبعداز پدر هم بچه نمیره از گرسنگی)هم باقیات. الصالحات تربیت بچه خو ب برای آخرت اون پدرومادر

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بدونی دقیقا داری توی نماز چی میگی ب خدا و تفسیر اون ایه هارو بخونی از شوق نمیتونی تنبلی کنی حضر ...

بله درسته...ولی باید درونی شه...یه موقع هست مریضی سرماخوردی حال معنی فهمیدن نداری...یعنی اصلن ذهنت نمیکشه ولی باید نمازتو بخونی.....برا ما که از بچگی نمازمونو میخونیم زندگی بدون نماز معنی نداره...وسط خرید هم که باشیم یاد نمازمون هستیم...یه بار قضا شه خودمون عذاب وجدان میگیریم و اولین فرصت قضا میکنیم...اینکه آدم اراده کنه و خودشو ملزم کنه که تکلیفشو انجام بده خیلی مهمه

خدایا شکرت
بله درسته...ولی باید درونی شه...یه موقع هست مریضی سرماخوردی حال معنی فهمیدن نداری...یعنی اصلن ذهنت ن ...

من برای شروع گفتم باید بفهمه ک‌چی میگه تا ترک نکنه

این ک بعد ی مدت بشه جرو زندگی عاادیه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ممنونم عزیزم خودم خیلی حرص میخورم واسه اینکار ولی نمیدونم چرا انقد تنبلی.الان گوشیم میزارم زنگ ک نما ...

کسی که دیر می‌خوابه نباید انتظار بیدارشدن داشته باشه،باید برنامه خواب وزندگیتو طوری تنظیم کنی که راحت بیدار شی و یا مثلاً ظهر وسط آشپزی وناهار خوردن اذان نگن،و...

من خودم بیدارم میکنن

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

عزیزم منم متاسفانه خیییلی کاهل نماز بودم از بچگیم ...در حالیکه توی خانواده مذهبی هم بدنیا اومدم ...ولی بماند ک تا ۲۵ سالگی ک باردار شدم یک خط در میون گاهی هم به شال میرسید ک نماز نمیخوندم😞😞😞ولی همیشه هم عذاب وجدان خفم میکرد ،خلاصه بارداری وسیله ایی شد برای برگشت ..بعد زایمانم همه تلاشم این بود ک قطع نکنم این رابطرو ک یک انفاق وحشتناکی افتاد ک باعث شد بفکر بی اقتم و تلاش کنم دیگه نمازام قضا نشه ...ولی الان بعد ۴سال ک میگذره باز یه خورده کاهل شدم ..الان چن روزیه روزه میگیرم به نیت اینکه دوباره برگردم به اون موقع ها و نیت کردم به نیت اینکه اقا امام زمان نظری کنه و کمک کنه هر روز به نیت ایشون صد صلوات میفرستم ..احساس میکنم ک خیلی بهتر شدم و واقعاا به سکت گناه کمار شکشیده میشم ،و اگه نمازی قضا شه ضشاو میخونم ،،اینم بگم من به شخصه علت قضای نمازام بخاطر ارایش کردنمه😢😢در حالیکه یه مدت انقدر خوب شده بودم  ک هر جا ک بودم میرفتم اول ارایشمو پاک میکردم وضو میگرفتم دوباره ارایش میکردم ،،گاهی نیم ساعت طول میکشداا ولی ازامشی ک بخاطر کارم میگرفتم وصف ناپذیر بود

زن هرگز نمیمیرد تنها از آنچه که هست دست میکشد.......................

منم آرایشمو سبک کردم که بتونم راحت پاک کنم و باز آرایش کنم....خیلی وقتا قبل از بیرون رفتن از خونه وضو میگیرم و بیرون که هستم به محضی که اذان میگن نماز میخونم تا مجبور نشم آرایشمو پاک کنم و وقت صرف کنم

خدایا شکرت

من وقتی نماز خوندنو‌شروع کردم قران هم کنارش شروع کردم به خوندن ،،یعنی شاید باورت نشه وای به عشق قران خوندن سجاده پهن میکنم ،،،الخصوص‌سوره ملک ک شب اول قبر بداد ادم میرسه یا سوره واقعه بعد عشا ،،الرحمن بعد نماز ظهر ،،زیارت عاشورا ک نگم از حس خوبی ک بهم میده ...سعی کن با یکی دو تا دعا یا سوره انس پیدا کنی و بعد نماز بخونی ک اشتیاقت به نماز بیشترشه،یه سجادهو جانماز زیبا و تسبیح قشنگ مخصوص به خودت فراهم کن ،،،با یه عطر خوب و کتاب دعای مخصوص به خودت همه اینا کلی بهت ارامش میده ،حتما معنی چیزایی ک میگی و بدون و درک کن ،،با خدا بعد نماز صحبت کن بعد نماز قبل اینکه پاشی ایت الکرسی بخون هم نمازت قبول میشه هم تا نماز بعدی ملایک برات صلوات میفرستن ...نماز خیلی خوبه جدا از اینکه یک وظیفست ارامشی به ادم میده ک با هیچ چیزی قابل قیاس نیس واسه همین وقتی نمیخونم واقعا دلم میگیره میگم لیاقت این ارامشو نداشتم ،خدا ان شالله به همه ما معرفتی بده ک بتونیم با جون و دل نماز و بخونیم ،،نماز انسان و از گناه دور میکنه ...ارامش درونی میده 

عزیزم منم متاسفانه خیییلی کاهل نماز بودم از بچگیم ...در حالیکه توی خانواده مذهبی هم بدنیا اومدم ...و ...

روزه گرفتن که سختتر از نمازخوندنه‌‌‌‌....تو که اینقد اراده داری که تو غیرماه رمضون چند روز روزه گرفتی حتما میتونی نمازات رو هم مرتب بخونی...آخه یه نماز از یه آهنگ‌گوش کردن هم کمتر تایم میبره....من نمیدونم چرا همه گارد داریم براش

خدایا شکرت
من وقتی نماز خوندنو‌شروع کردم قران هم کنارش شروع کردم به خوندن ،،یعنی شاید باورت نشه وای به عشق قران ...

ممنونم عزیزم حرفات خیلی انگیزه میده بهم.

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
روزه گرفتن که سختتر از نمازخوندنه‌‌‌‌....تو که اینقد اراده داری که تو غیرماه رمضون چند روز روزه گرفت ...

عزیزم من نماز هم میخونم گلم ،،ولی گاهی صبح قضا میشه ..یا بعضا پیش میاد به طور ناخاسته نمازمو یادم میره بخونم ..البته جدیدا اینطور شدم خودمم موندم ..در رابطه با روزه من خیلی روزه گرفتن و دوست دارم الخصوص ماه های رجب و شعبان ..در ضمن من سالی ک باردار شدم کلا روزه نتونستم بگیرم سال اول شیردهی هم نگرفتم سال دوم هم شدیدا مریض بودم و نشد در جمع ۷۵ تا روزه قضایی دارم ک اونا رو فعلا دارم میگیرم اگه خدا قبول کنه یه چن تاش فقط مونده 

ممنونم عزیزم حرفات خیلی انگیزه میده بهم.

قربونت برم عزیزم ،حرفی ک از دل براید لاجرم بر دل نشیند ..من حالتو خوب درک میکنم فقط یه اراده خوب میخاد دیگه ...ان شالله چهل روز پشت سر هم بخونی دیگه مشگل نخوندن حل میشه 

سعی کن هر طور شده نمازت رو بخونی چون بعدا سوال میشی تو هر دینی نماز اون دینو میخوان انباشته شدن تو برزخ پس باید بدی انجا زمان متوقف و دیر گذره و سخت طی میشه ولی اینجا زود گذر از این هوا استفاده کن و مفت و با حرفای بیهوده هدرش نده خدا تو این هوا عجینه قدرش بدون

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند