2777
2789
عنوان

چیکار کنم نمازمو بخونم؟

5472 بازدید | 27 پست

سلام چیکار کنم نماز بخوانم. خیلی دوست دارم نمازمو بخونم همش کاهلی میکنم. یه مدت جو میگیرتم میخونم یه مدت نمیخونم.اونم بی دلیل.تنبلی میکنم

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍

به نام خدا 

نمازتو بخون😀

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم اگر نمازتو با عشششق بخونی‌

مثلا همه معانی کلماتی ک میگیو بفهمی و واقعا بدونی ک داری با خدا حرف میزنی پرواز میکنی برای نماز

دومیش هم ک بگم بهت اولین چیزی ک در پرونده شما حساب میشه در روز قیامت نماز است

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

همیشه وقتی اذان میگه به خودت بگو خدا داره مستقیم صدام میزنه چطور دلت میاد خدا صدات بزنه و نری؟

در صورتی که هر کسه دیگه ای حتی غریبه ای صدات بزنه میری و میبینی چیکارت داشته که صدات زده؟

یعنی میگی ارزش خدا چقده که تو رو صدا بزنه و تو نخوای جواب بدی؟🙄

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚

منم خیلی دوست دارم نمازخون بشم اما متأسفانه تنبلم... همیشه به خدا میگم اگه پاکم کن،آدمم کن بعد خاکم کن... 😕

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

عاشقتم ک

الان که اولین راهکار اینه بخوابی برانمازصبح

(من بیدارمیشم تورو نمیدونم)

بعدم هر چی بیشتر به نماز اهمیت بدی مخصوصا اول وقت خدا هم کارهای دنیایی تو رو زود انجام میده برات و نمیزاره زیاد طول بکشه ،مث تاخیر تو ازدواج وکار و ...،اونا که میخونن واین چیزاشون درست نمیشه ازیه جاهای دیگه هم برای خدا کم میزارن

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

تعهد به اینکه در هر شرایطی نمازتو بخونی...باخودت شرط کن اگه نخونم باید قضاشو بخونم...چندبارم قضاشو بخون بفهمی‌ چقدر سخت میشه هم نماز بخونی و هم قضای نماز نخونده رو...دیگه همش اول وقت میری نماز میخونی و کیفشو میبری

خدایا شکرت

من دقيقا اين سوالو امشب از يكي پرسبدم و به نتيجه جالبي رسيدم؛

اينكه نماز خوندن از يك طرز فكر مياد!

اينكه بايد با آگاهي به يك فكر برسي و نماز بخوني وگرنه وقتي خودت نفهمي چرا بايد بخوني مثل يك ورزش يك مدت انجام ميدي و بعدم رها مي كني 

اما بعد از فكر كردن و ايجاد باور درست و ماقاعد كردن خودت اونو به قلبت هدايت كن و دليل دلي بيار براي خودت و نماز بخون

منم ميخوام همينكارو كنم 

اكع شروع كردي منو هم يادت نره

بيا شروع كنيم با هم دوتايي!موافقي؟؟؟؟

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

۴۰ روز برای خودت جدول درست کن و علامت بذار تا کم کم بشه عادت

اگر بدونی دقیقا داری توی نماز چی میگی ب خدا و تفسیر اون ایه هارو بخونی از شوق نمیتونی تنبلی کنی

حضرت علی فرمودن اگز نمازگزار هنگام سجده بداند تا چه حد مشمول رحمت الهی است هیچگاه سر از سحده برنمیدارد!!

عاشقتم ک الان که اولین راهکار اینه بخوابی برانمازصبح (من بیدارمیشم تورو نمیدونم) بعدم هر چی بیشتر ...

ممنونم عزیزم خودم خیلی حرص میخورم واسه اینکار ولی نمیدونم چرا انقد تنبلی.الان گوشیم میزارم زنگ ک نماز صبح بیدار شم حتمن

من دقيقا اين سوالو امشب از يكي پرسبدم و به نتيجه جالبي رسيدم؛ اينكه نماز خوندن از يك طرز فكر مياد! ...

خیلی خوب بود حرفتان.موافقم بیا باهم شروع کنیم نمازمو بخونیم