2777
2789
عنوان

به نظرتون من ادم بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 41 پست
نمیدونم از یه جایی ب بعد دیگه با دکترش صحبت نکردم منفقط یادمه ۶ سال پیش تشخیص دگتر افسردگی شدید بودپ ...

من علائمش رو پارانویید میبینم بازم مطمئن نیستم.. پیرو تاپیک آخرت..سعی کن تو باهاش راه بیای..ببین می‌دونم سخته ولی خوب اونم دست خودش نیست دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من علائمش رو پارانویید میبینم بازم مطمئن نیستم.. پیرو تاپیک آخرت..سعی کن تو باهاش راه بیای..ببین می‌ ...

نمیدونم بخدا

منم طی اینهمه سال دیگه روح و روان سالم واسم نمونده 

افسردگی و اضطراب و وسواس فکری پیدا کردم از دستش

خیلی خودمو نگه میدارما ولی وقتی شروع میکنه  دیگه تموم نمیکنه

جمعه از وقتی من بیدار شدم شروع کرد به گفتن تا شب که خودش گرفت خوابید

اصلا نمیدونم رفتار درست چیه باهاش

به هرحال ازتون متشکرم

سعی میکنم خونه نمونم زیاد 

دعام کنین لطفا

نمیدونم بخدامنم طی اینهمه سال دیگه روح و روان سالم واسم نمونده افسردگی و اضطراب و وسواس فکری پیدا کر ...

سعی کنید با روان‌پزشک صحبت کنید هم برای مادرتون هم خودتون. داروهای مادرتون رو تو طول روز یه جوری بدید بهش که متوجه نباشه مثلاً باید غذایی،لقمه ای،میوه ای.. آب هم راضیش کنید بخوره تو طول روز که داروهاش اثر کنه