2777
2789

خب نمیدونم این رفتارم درست هست یانه ولی خب من یه دوستی دارم تازه یکساله باهم صمیمی شدیم هرچی اون ازمن میدونه منم ازش میدونم بگذریم 

یه چندوقتیه دیگه اونقدراحس خوبی ازش نمیگیرم شایدمن اینجوری فک میکنم یافردتاکسیک این رابطه منم ولی خب ببینیدمثلامن گوشیم که عوض کردم رفتم آیفون گرفتم دادااین مدل گوشی که برامن نساختن برن بخرن اتفاقاخیلی تشویق کردم بروبخراونم رفت خریدمن واسه نیازم خریدم ازش کاملاراضیم ولی خب بعضی مواقع میادمیگه ایفون۱۳دست همه هس انگارنذری دادن دوربینش خوب نیس یامال من دوربینش ازمال توبهتره دادااین دوتاگوشی مدلاش یکیه اینم به کنارمن کلااینجوریم ازیه چیزی خوشم بیادمیگم توی خیابون۲۰۷میدیدم اینجوری بودم که ببین چقدرخوشگه اونم اره منم میخوام۲۰۷بگیرم کلاس موسیقی که یه مدت ول کردم دوباره ثبت نام کردم اونم گفت منم میخوام سازموسیقی توربگیرم

گفتم ازیه ورزش خوشم میادمیخوام برم گفت نه این ورزش من دوست ندارم الان برگشته بهم میگه من اگه بخوام اینجابرن باشگاه میرم همین ورزشی که توگفتی 

اینجامشکل انخاباتش نیست مشکل اینع که اول انتخابای من بی ارزش میکنه بعدیهو🦖🦖

هرچند همه باهم صمیمی باشیم ولی یه سری حسادت ها بین دخترا وجود داره اگه میدونی اینجوریه درباره آرزوهات بهش نگو  

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂واسه تو بده واسه خودش خوبه

کلاغ اوندراه رفتن کبک یادبگیره راه رفتن خودش یادش رفت هرکسی سبک زندگی خودش داره برنامه های خودش داره من ازینجورادمااصلاخوشم نمیاد

هرچند همه باهم صمیمی باشیم ولی یه سری حسادت ها بین دخترا وجود داره اگه میدونی اینجوریه درباره آرزوها ...

اره میدونم من خودمم یه لحظه این حسادت توم به وجودمیادبعدش اونقدری بی عزت نفس نیستم بزارم زیادبشه جلوش میگیرم ولی بعضیا🦖