2777
2789
عنوان

چقد رقص روسی جذابه

58 بازدید | 2 پست

یه پیج اینستا رو فالو دارم،یه دختر روسه قد بلند پاهای کشیده ای داره،لباساشم در حد یه دامن خیلی کوتاهه ریش ریشه و سوتینه.ولی وقتی میرقصه مخاطب بیشتر متوجه و جذب هنرش میشه، مثل رقص عربی نیست که انگار فقط برای تحریک حس جن..سی افراده!! یا اون شِیک زدن که مختص رقصه لاتینه و واقعا‌ چندش آور و زشته.

واقعا هنر نزد روسیان است و بس،وقتی میرقصه انگار داره تاتر اجرا میکنه ،حرکات کاملا پیچیده و حرفه ای و جذاب.

دوستان این‌نظر من بود در مورد رقص روسی ولی خیلی برام‌ جالب بود که توی یه سرزمین یخی اینقد مردماش هنرمندن و بی روح نیستن 

بعد مقایسه اش میکنم با رقص ایرانی که یه سری حرکات کاملا ابتدایی و  ساده وتکراریه که رقصنده اصلا با ریتم آهنگ هم‌ حتی هماهنگ هم نیست ، هر کدوم ساز خودشو میزنه!

میدونم این‌ تاپیک ؛ کامنتهای مخالف و حتی توهین آمیز ممکنه بگیره ولی دوس داشتم نظرمو بگم مرسی

رقص عربی واقعااا فقط برای تحریک ه یعنی ؟!! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

رقص عربی واقعااا فقط برای تحریک ه یعنی ؟!!

منکه حالم‌ بهم میخوره! چیه همش سینه و با..سن‌گنده رو میلرزونن ! کلا تمرکز روی این دوتا عضوه! 

همچین‌حسی به من‌میده

اصلا زیبایی و جذابیت نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.