2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 71 پست
من ۵سالگی دخترم یه تابلو حروف خریدم با شکل های جالب، مثل حیوون ....... همش نگاه میکرد براش جالب بود ...

من خوندن نوشتن رو از ۵ سالگی کامل به پسرم یاد دادم.الان فقط مشکلش اینه که حوصلش سر میره سر کلاس. مدرسه راضی شد بره کلاس دوم امتحان هم گرفتن اموزش اموزش پرورش نذاشت 

نه پیش نرفته عزیزم طبق حروف الفبا پیش نمی‌رن این بعد از آ و ب حالا هم د

ببریدش پیش درمانگر ممکنه مشکل توجه تمرکز یا حافظه شنیداریش پایین،،،بچه گناه داره☹️ولی حال شما رو هم تجربه کردم😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تو نت سرچ کن کلیپای آموزشی اون حرف رو براش بذار از زمان کرونا کلیپای خیلی خوبی تو نت هست.

خودتو اینقدر داغون نکن بسپار به معلم که خودش یاد بده

رابطه خودت و بچه رو به خاطر درس خراب نکن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کتاب دیکته شب کلاس اولی رو حتما تهیه کن براش..نگران نباش ماهم این مراحل رو رفتیم..خیلی سخته کلاس اول ...

همون ترسم از بعدشه نمی‌دونم یاد میگیره یا نه حس میکنم دیر آموزه چون بیش فعالی هم داره شاید بی تاثیر نیست 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

وای خدا کنه دارم خفه میشم از استرس بخدا

😁😁😁 بیخیال بابا من پسرم تنبلی میکنه پا میشم جمع میکنم . خودش میدونه و معلمش. تازه ما هر شب ۳ صفحه کتاب خیلی سبز ریاضی و املا و .... همه هست. ریاضی هم تم ۴ رو تموم کردن🫥

از تو نت سرچ کن کلیپای آموزشی اون حرف رو براش بذار از زمان کرونا کلیپای خیلی خوبی تو نت هست.خودتو ای ...

آره راست میگی الان که دیگ خوابوندمش فردا اینو باهاش کار میکنم شاید با کلیپ های توی گوگل که کارتونی هستن بیشتر تو ذهنش بمونه 

همون ترسم از بعدشه نمی‌دونم یاد میگیره یا نه حس میکنم دیر آموزه چون بیش فعالی هم داره شاید بی تاثیر ...

گلم پیش دبستانی نذاشتی علتش همینه بچه هنگ کرده. از تو خونه برش داشتی بردی سر کلاس مدرسه. معلومه سخته چندماه طول میکشه

منم همین اوضاع رو داشتم الان پسرم کلاس دومه میبینم الکی حرص میخوردم

کاش ماهم به سلامتی این راه و طی کنیم نرم امین آباد صلوات😂