2777
2789
عنوان

شوهرم برام یه مرد ایده‌آله اما یه مشکلی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 9357 بازدید | 344 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایش برو گمشو مرتیکه حال بهم زن.من مخالف حضور مرد ها تو این سایت نیستم ولی وقتی دارین گوه زیادی می خو ...

چقد بی ادبی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم‌زندیگیتو برا این مشکل تلخ نکن

اون ک ایقد خوبه پس توام تو این مورد ب حرفش گوش کن

تو خونه هر لباسی دلت میخواد بپوش برا بیرون لباس هایی ک گیر نمیده بپوش

ب حرف اینایی هم ک شلوغش میکنن گوش نکن

وقتی میگی شوهرت خوبه دیگ برا این مورد فکرتو مشغول نکن و ناراحت نباش عزیزم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ایش برو گمشو مرتیکه حال بهم زن.من مخالف حضور مرد ها تو این سایت نیستم ولی وقتی دارین گوه زیادی می خو ...

چد بددهنی 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
داری تعصب رو به اسم غیرتی بودن جا میزنی و عقاید پوچت رو ترویج میدی این اگر اسمش گوه خوردن نیست پس چی ...

نخیر اتفاقا داره درست میگه شما تعصب بیجا داری عزیزم 

این حرفا خیلی طبیعی و پیش و پا افتادست نمیدونم چرا متوجه نمیشی هر آدم سالمی مرد و زن نداره هر آدم سالمی یه الماس یا طلا به مقدار زیاد داشته باشه خب قطعا یه مکانی برا مخفی کردنش درنظر میگیره آدم سالم هیچوقت نمیاد طلاها شو یا الماسش رو تو دید همه قرار بده و به همه نشون بده چون براش باارزشه پس ازش مراقبت میکنه نه اینکه تو چشم همه بزاره 

حتی تو حیوانات هم همینه صدف مروارید خودش رو تو مخفی ترین مکان خودش نگهداری میکنه و ازش مراقبت میکنه چون براش با ارزشه اصلا چون صدف از مرواریدش اینهمه مراقبت میکنه مروارید با ارزش شده 

وگرنه خوده صدف که همیشه در دسترسه و مثل مروارید ارزشی نداره اینکه طرف مقابل انقد براش مهم و باارزش باشی که بخواد ازت محافظت کنه نخواد تورو به نمایش همه بزاره نخواد از زیبایی تو همه استفاده کنن به این میگن غیرت نه تعصب 

تعصب چیزیکه شما داری عزیزم یه حرف به اسم آزادی از یجا شنیدی همونو فقط قبول داری بدون هیچ دلیل قانع کننده ایی همونایی که اومدن اینچیزا رو به اسم آزادی گفتن همونا دارن میگن اشتباه کردن ولی شما فقط قسمتی که دوس داری رو میشنوی و فقط همونو میگیری به این میگن تعصب 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نخیر اتفاقا داره درست میگه شما تعصب بیجا داری عزیزم این حرفا خیلی طبیعی و پیش و پا افتادست نمیدونم چ ...

اصلا جدای از حرفای درستِ شما، چکار ب عقاید بقیه داره؟

ایقد بددهنی و پریدن ب کسی ک عقایدش با ما فرق داره کجاش درسته؟ 

یکی ب خودش با بددهنی می‌پرید ری اکشن خودش دیدن داشت اونوقت

کلا مشکل داره این کاربر 

از همه عالم و آدم تنفر داره و ساز مخالف میزنه مدام تو هر تاپیک چ از رفتاراش مشخصه چ از تاپیکاش 

سنش روام الکی زده وگرنه خیلی پایین تره سنش و رفتاراش هم پخته نیس و فقط گارد داره 

تو مسیر آره اگ جشن مختلط باشه هم آرهاگ همه خانم باشن ن

اونجوری آره دیگه دل بخواهیه یکی میپوشه یکی نه 

فک کردم منظورش کلا تو مجلس هست 😅😅 دیگه به مختلط بودن و بین راه فک نکردم 🫣

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اونجوری آره دیگه دل بخواهیه یکی میپوشه یکی نه فک کردم منظورش کلا تو مجلس هست 😅😅 دیگه به مختلط بودن ...

من همسرم خوشش نمیاد منم رعایت میکنم

حالا من کل تاپیکو نخودندم ولی فک کنم منظورش بین راه و مختلطه

من همسرم خوشش نمیاد منم رعایت میکنمحالا من کل تاپیکو نخودندم ولی فک کنم منظورش بین راه و مختلطه

درسته عزیزم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اخه خیلیا رو دیدم غیرتی هستن اما خیلی خانمشون حجاب نداره

اسی این کاربر پسر۱۸سالس چرند میگه..وقتی تورو اونجوری پسندیده همونجوری باید ادامه میدادین ولی عوض کردی توقعش رفته بالا فکرمیکنه حرف حرف اونه.پوشش خودت به کسی ربط نداره

عشق من نترس...برقص...

اینم که ربطی به عشق داره نیست...پدر من عاشق منه ولی وقتی دید خوشم نمیاد از اونجوری چادر و شال وروسری ازادم گذاشت.تعریف یه سریا ازغیرت اینه که زنشونو کسی نبینه درصورتی که اگه زن راضی نباشه وازون پوشش خوشش نیاداخرت عاقبت خوبی نداره

عشق من نترس...برقص...

شوهرا ما که کتک میزنن و خیانت میکنند ما اینجوری پای زندگیمون واستادیم این سوسولا میگن چه میدونم به ش ...

اینکه شما با خیانت و دست بزن شوهرت کنار میای و میسازی واقعا مایه افتخار نیست که حالا بخاطرش بخوای زندگی بقبه هم سوسولی خطاب کنی

جدی میگم بیشتر بخاطر هم جنس های خودمون دلم میخواد لباسای زیبا بپوشم

حالا جدای از بحث تاپیک

میشه کامل هم با حجاب بود و لباسای خوشگل پوشید ، وهمسر شما هم که به حجاب کامل گیر نمیدن

شما باید در خرید لباس ها تغییر ایجاد کنید

من خودم محجبه ام اما هرجا میرم از خوشپوشیم حرف هست، از خود خیاطم گرفته تا پزشک متخصصی که میزم پیشش ویزیت

تعریف از خودم نباشه البته اما خب واقعا هم ، هم خودم هم مامانم با اینکه محجبه ایم اما همیشه خوشپوشیم و حرف از سلیقه ی خوبمون هست تو جمعا

میخوام اینو بگم که با وجود حساسیت همسرتون باز هم میشه خوشپوش باشید 

به خانم هایی که بهت میگن به شوهرت بگو عقاید جور دیگس یا نباید بخاطر شوهرت لباسایی که دوس نداریو بپوشی توجه نکن. زندگی با کله شقی و یه دندگی جور در نمیاد. زن و شوهر باید واسه همدیگه گذشت کنن

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!