2777
2789
عنوان

مامان من اینه 😏😏

330 بازدید | 23 پست

۱۸ سالمه خیر سرم تاره شاغل شدم و رفتم سر کار بلکه دیگه دستمو جلو اینا دراز نکنم تا شاید ی چص قرون بهم پول بدن ، من دکتر رفتم پول  داروهام شد ۸ تومن حدودا 

بعد خب من اولین باره رفتم سرکار دیگه واسه اولین بار با ۱۸ سال سن رفتم تو حیطه کاری راضی هم هستم که میرم سرکار ، صبح زود تا دم غروب که سرکارم خسته میشم به درک برام مهم نیست تحمل میکنم ، ولی مامانم برگشته گفته این پویایی که خرجت کردمو حساب میکنیا!😏😏 شما بودید خداوکیلی ناراحت نمیشدید ؟ یا من الکی حساس شدم ؟

ی جوری حرف میزنه انگار من بزور انتخابش کردم که تو مامان من باش ! 

حقوقمو زدن ... ۸تومن حقوقم شده ،چون سابقه کار اینا ندارم و مرخصی بودم چند روز یکم کمتر در اومد 

میخوام برم ۸ تومنو واس خودم خرید کنم اما میترسم نزاره

چی کار کنم ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ تومن پول داروهام شد اینطوری منت میزاره 

داداش من ۳ تومن ازش قرض گرفت مانانم دو دستی تقدیمش کرد هیچی نگفت تازه داداش من با دوستاش رفت بیرون این پولا رو هم خرج کرد نوبت که به من میرسه اینطوری میکنه ...

بعد بهش میگم تو فرق میزاری یین بچه هات بهش بر میخوره 😏😏

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

خدا قوت شیرزنخانواده ایرانی یه ذره رو بدی همینه پول تو جیبی هم میخوان

عجب گیری کردم 

باور کن ی جوری منت میزاره بعضی وقتا انگار من بهش طلب کارم

اصلا محل نده عزیزم 

خودمم چنین خونواده ای دارم سواری بدی دیگا نمیتونی بیاریشون پایینا  از من گفتن بود 

اگ دلت بسوزه بدی بهشون نه تنها میزنن زیرش هزار جور حرف هم میگن تهش بینن جواب میدی میگن از این خونه برو...

ببین من گفتم اگ دلسوزی کنی یا خرجشون کنی چی میشه حالا انتخاب با خودته...پولاتو سفت بچست خرج خودتم نکن پس انداز کن چون همین پدر مادر به موقعش ی جوری پشت آدمو خالی میکنن ک آدم شوکه میشه 

وا پول خودتهنزاره چیه

به زور هم که شده من کار خودمو میکنم 

ولی مطمعنم پولامو خرج خودم کنم کار به بحث و... میکشه 

اصلا محل نده عزیزم خودمم چنین خونواده ای دارم سواری بدی دیگا نمیتونی بیاریشون پایینا از من گفتن بود ...

قربون فهم و درکت عزیزم 

آره بابا به من ثابت شدس کفر نمیگم ولی من ی خانواده ای دارم که ....🥲💔 

ببین من از بچگی که ۱۰ سالم اینا بود کارای خونه رو میکردم مثل آشپزی و نظافت و اینا خونه میشد مثل دسته گل ،آبجیم دست به سیاه و سفید ننیزد که هیچ می‌خورد و می پاشید ی روز که کاری انجام نمی‌دادم یا خونه کثیف بود ی جوزی دعوام می‌کرد انکار من دور از جونم کلفت خونم 

دیگه الان کاملا بی تفاوتی برامم مهم نیس هرچقدر حرص بخوره 

کی اینا به من آرامش دادن و ارزش واسم قاعل شدن که من واسشون قاعل بشم؟

یه کادو کوچولو براش بگیر

وآسه مامانم؟ برای چی‌؟

عجب گیری کردم باور کن ی جوری منت میزاره بعضی وقتا انگار من بهش طلب کارم

میدونم عزیزم شرایطتت درک میکنم 

باز خوبه تو عقلت کشید زود رفتی سرکار من بعد چندسال که از کلی خرج زدم الان مریض شدم افتادم دنبال کار 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

میدونم عزیزم شرایطتت درک میکنم باز خوبه تو عقلت کشید زود رفتی سرکار من بعد چندسال که از کلی خرج زدم ...

الان چند سالتونه ؟ دانشگاه رفتی ؟

وآسه مامانم؟ برای چی‌؟

آره ..که خوشحالش کنی 

بدون اینکه خودش بگه..با اولین حقوقت یه کادو میگیری واسش ، از این که به یادش بودی کلی ذوق میکنه!!

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)